1. kelime dağarcığı olarak türk dil kurumu sözlüğünü kullanan oyun.

    son zamalarda hilecileri çok arttı , tanıdıklar ile oynamak lazım.
  2. varsa şekliniz oyuna bekleriz. neyse üzerimdeki sakarya apaçisi elektriğini de attım. evet efendim oyun oynamak isteyen sevgili sözlük kardeşlerimi beklerim
    iealbayrak
  3. yaklaşık 2 hafta önce başladığım ve şu anda 84/58 ve %69 galibiyet oranı ile dişli rakipler aradığım türkçe scrubble mobil oyunu.

    nick: shaq_32
  4. beni kesinlikle sinir eden, ama oynamaktan da geri duramadığım, facebook'la ilintileyerek veya direkt uygulaması indirilerek oynanan scrabble modelindeki oyundur.

    niye sinir oluyorum?

    çünkü oyunun mantığı saçmalık dolu. tdk güncel türkçe sözlük'ün referans alındığı oyun halihazırda var olan bir çok kelimeyi kabul etmemektedir. daha korkuncu argo niteliğindeki ve hatta küfürlerin vazgeçilmezi iki sözcüğü bayıla bayıla kabul etmesidir.

    ve hayatımda duymadığım bir taraftan uydurulmuş elementleri andıran kelimeler de kabul görmektedir.
    harflerin okunuşu adı altında "ke, be, je" gibi yazımlar da kabul görmektedir. (ama bana bu ucuzculuk gelmektedir.) ama elementlerin simgeleri kabul edilmemektedir.

    harfin iki katı, kelimenin üç katı, üç yıldız derken %64 başarı ile oynamaktayım, kullanıcı adım da "kaşıklı_voyvoda", beklerim.
  5. %90 lık başarı oranımı daha yukarı taşımak istiyorum, kendine güvenmeyenler "11.22.63" e gelsin.
  6. hesap dondurma gibi bir seçeneğin olması gereken oyun. telefonumu servise verdiğim süreçteki bütün maçlarım yanmış.
  7. yazının işin içine girdiği her durum gibi bu oyun da garip bir şekilde karşınızdakini en dürüst haliyle sunuyor size. tek sohbetiniz masadaki hamlelerden de oluşsa genel anlamda nasıl birisiyle muhatap olduğunuzun çerçevesi oyunlar ilerledikçe çiziliyor. düzenli rakiplerinizi gözünüz arar oluyor, hamlelerin sıklığından hayatlarına dair çıkarımlarda bulunuyorsunuz. herkesle oyun oynanamayacağı gerçeği burada da geçerli, o ritmi tutturduğunuz kişiyle de oyundan gönlünüz geçene kadar devam ediyorsunuz.
    şimdilerde çok oynamasam da bana her daim güzel hatırlayacağım bir kişiyi ve şehri kazandırmış bu oyunun maksadını aşan bu güzellemesi kişisel tarihimdeki garip ama gerçeklerimden biridir.
  8. güzide rakibim tarafından yaklaşık 1 hafta önce 'düzgün kazanmadığım' gerekçesiyle terk edildim. sayesinde %47'ye düştü ortalamam. oysa ne güzel tam 50'de sabitlemiştim. çok üzgünüm...

    oynamak isteyen olursa sarımsıturuncu kullanıcı adım. kötü yenmeyin ama.
  9. Element simgelerini kabul etmediğinden bulaşmadığım oyun.(*:iyi puan alıyordum onlardan :d)
    wordabula oynardım yıllar önce, mesajlaşma kısmı sapıtınca ve yenilen pehlivanların hırsını görünce bıraktım :)
  10. kelimelik oynamak isteyen varsa mesaj atabilir mi?