1. toplumda en sık karşılaşılan ödüllendirme biçimi ilginç şekilde bayramlarda marlboro içmek.

    tabi youser’lar için bu büyük ihtimalle kapağı açılmamış kitaplar almaktır diye tahmin ediyorum. bir de kebap var bu işin bir yerlerinde.
    abi
  2. gerekli harcamalar: ihtiyaç
    gereksiz harcamalar: kendini ödüllendirmek
  3. vizeden 60 alınca finale çalışmamak.

    gel gör ki finalde 45 barajı var.
  4. lüks karışık kuruyemiş.
    fakirim fakir.
  5. abartarak -arada bir de olsa - hiç bir şey düşünmeden para harcamak. ve asla umursamamak, uzun süre aradığın kitapları bulmak.
  6. kasaptan et alıp fırında sebzelerle birlikte pişirip yemek.

    tam bir ödül sistemi, bi kere yemek yapmak gibi muhteşem bir sanatla uğraşarak geçen birkaç saat hayat hanesine artı yazılır. etin kasaptan alınmış olması nedeniyle lezzet, hijyen problemi minimuma çekilir. yemek hazır olduğunda aynı yemeğin 5'te birine dışarıda belki de 3 kat fazla para vereceğini düşünmek ise muhteşemdir. sonuç: muazzam sevinç.
    abi
  7. özendirmek gibi olmasın bu sabah bi uzun parliament aldım sanki marlon brando. değme gitsin.

    uzun parliament en zehirli sigaralardan birisi, çok zararlı. ödüllendirmek değil de kendi çapında bir küçük intihar girişimi de denilebilir.
    abi
  8. abi
  9. mümkünse tıka basa kebap yemek ,semaver cay,üstüne tatlı üstüne türk kahvesi ve nargile.gerisi ise o anki şartlara bağlı.
  10. kendini odullendirmek yalniz adam isidir. baksana bir is becermissin ama seni odullendirecek kimse yok. sen de napacaksin? mecbur kendi kendini odullendireceksin.