1. gençliğimi harcadığım mmorpg tarzı oyun. 7 yıl boyunca attığım nowa townlar hala rüyalarıma girmekte...
  2. ultima online, everquest, wow falan duruken. amaan neyse şimdi gerginlik yaratmayalım bir oyun işte.
  3. tahminimce 2004-2010 yılları arasında türk gençliğinin büyük çoğunluğunu neredeyse kendisine bağımlı hale getiren oyundur. hala oynayanı var mıdır bilmiyorum ama arada youtube üzerinden birkaç video izliyorum. genelde çoğunluk, eski usko gelsin, yenisi oynamaya değmez diyor.
    ailem eve bilgisayar alana kadar internet kafede, geri kalanında evde oynadım. bir yere gelebildim mi? pek değil. ama o zaman için gerçekten güzel arkadaşlıklar edindim. tek olumlu yönü buydu.

    bu ikisi de eski oyuncular için gelsin
    https://www.youtube.com/watch?v=7f3KWrEdU6I

    https://www.youtube.com/watch?v=XLvgzIDcBLs
  4. giriş için ne yatmıştık o giriş ekranında asla unutmam. müziği bile gözlerimi doldurur.
  5. istisnası illa ki vardır ama çoğu çocuk bu oyunu ilk defa internet kafede oynamıştır.ve knight online, zamanın internet kafelerinde fırtına gibi esen counter strike 1.5, age of empires 2, gta vice city, warcraft 3 (özellikle d-day haritası) gibi oyunların tahtına göz dikmiş, kısa sürede zirveye oturmuştur.

    ben de ilk çıktığı zamanlar oynayanlardandım.evde bilgisayar olmayınca en fazla 43 levele kadar gelmiştim sanırım.zaman çok hızlı geçmiş gerçekten.az mı keboltlarda mage parti kovalamadık, abbyslerde solucan avına çıkmadık..velhasıl zevkli oyundu arkadaşlarla oynayınca sohbet muhabbet gırla giderdi.güzel oyundu güzel..gecenin bu vakti aklıma geldi yazayım dedim.evet.
  6. türkiye'de tüm 90 neslinin ilk mmorpg'si, baş tacı, dolandırıcılık aracı. bir oyuna gerçek para harcama olayını normalleştiren ve bunu büyük bir ticarete döken, kendi tarzının ilk ve en güzel oyunlarından biriydi kınayt. mahallece gece partilerinin sabah tartışmalarının kurucusuydu. 5 sene kınayt deneyimiyle nomorethem bildirdi.

    -la çitin şel +7 bastım gırıldı
    -heheheeh, mal, +1 alıp +6 yapıp satıyoz biz hep, o kar jibiyle +7 çitin alırsın bir iron bow alın.
  7. knight'ın en iyi olduğu zamanlarında "connecting... please wait." yazısından sonra yaprakların durduğunu gördüğünüzde sizden mutlusu yoktur. çünkü başarmışsınızdır. bitmek bilmeyen disconnectedlardan, yüzlerce enter+tık kombinasyonlarından sonra sonunda bu haklı zaferi haketmişsinizdir. yukardan dairesel bir şekilde yavaşça charınıza yaklaşırsınız ve çetin bir gülümsemeyle karşılık verip, haşin bir şekilde enterlarsınız.

    yo yo hayır, gözlerim yaşarmadı. 45 glacier yağıyor görmüyon mu? :(
    zfc
  8. artık steamda da bulunmaktadır. bir daha el süreni (çok affedersiniz) ayakta siksinler.