1. basketbol tarihinin efsanelerinden biridir kesinlikle. kendisinden daha fazla sevdiğim basketbolcular olsa da bu efsane olduğunu değiştirmiyor ve saygıyı hakediyor.

    son maçında kariyerinden bir kesit sunmayı ihmal etmediği için kendisine bir teşekkürü borç bilirim. kendisini izlediğim için kendimi şanslı hissedenlerdenim

    #mambaout
  2. lise yıllarımda evimde odam 3. kattaydı. babamın kızmasına rağmen televizyonu gece saat 3de odama çıkartırdım sadece bu adamı izlemek için mail adresim kobe8memo idi lise yıllarımda. şanslıyım galiba.
  3. hiç sevemedim seni, sabah gözlerimin neden yaşardığını da bilmiyorum. sprewell ve iverson'dan sonra tuttuğum takımın karşısında görmekten huzursuzluk duyduğum tek oyuncusun. sprewell'de bunu itiraf etmek 7 sene sürmüştü. senin süreç biraz fazla uzadı, affola. iverson..? ona hâlâ direniyorum bak.
  4. 20 sene ne kadar da hizli gecmis. her zaman severek takip ettigim oyuncudur kendisi.
  5. golden state'in 73-9 yaptığı tarihi maçını canlı izlettirmeyecek tek bir adam varsa o da kobe bryant. kariyerinin son maçında dahi rekor kıran, takımına maçı kazandırırken 60 sayı atan, bir nesile basketbolu sevdiren bu adamı odamda ayakta alkışladım. tarihe tanıklık ettik.
  6. 8 mi emekli edilecek 24 mü sorusunu hatırıma düşüren lakers efsanesi.
  7. gençliğimde idol aldığım basketbolcu nerden nereye işte
  8. tamamiyle idolüm, bir şutör fakat bir yıldız. nba'in gördüğü en iyi 10 oyuncu arasındaydı kesinlikle. ben bu nesille büyüdüm, kobe, mcgrady, carter, nash, oneal, iverson, duncan, lebron, wade, hepsi çok iyiydi ama bu ayrı bir iyiydi. her zaman efsane olarak da kalacak, bu adamı görenler jordan'ı görenler gibidirler, şanslılardır...
  9. bir efsanenin jubilesine yakışır bir maç bırakıp nba tarihine karışmış, lakers'ı^:benim jenerasyonumda^ lakers yapan eski basketbolcu.^:eski derken içim acıyor.^
    bozuk
  10. basketbolu bırakmasıyla bana dream team (1992 abd basketbol olimpiyat milli takımı) dönemi yeteneklerinden geriye kalan son kırıntınında nba'dan silindiğini düşündüren yetenekli insan. çok yaşlanıp nostalji yaşadığımdanmıdır bilmiyorum ama bence o insan üstü yeteneklere sahip bazı kişilerin oynadığı nba artık yok gibi geliyor bana.