1. cihazı aldıktan iki hafta sonra ekran dondu. yaklaşık bir hafta boyunca düzeltmeye çalıştım. uğraşlarım sonuç vermeyince d&r vasıtasıyla servise verdim. 15 iş günü (yaklaşık 20 gün sonra) bana sıfır bir cihaz verdiler. bu hareket hoşuma gitse de çok sürmedi. sıfır cihazı %100 şarj ettikten sonra en az bir ay kullanıldığını duyduğumuz aletin bataryası 5 günde boşaldı. üstelik %0 ışık ayarında kullandığım halde bunu yaşadım.
    tekrar servise vermeyi düşünmekle birlikte cihazı iade etmeyi de düşünüyorum. diğer bütün özellikleri hoşuma gitse de bu tür arızalar veren cihazı elimde tutmaya devam etmeli miyim bilmiyorum.
  2. 5 aydır sorunsuz bir şekilde kullandığım cihaz.
    arkadaşımın tavsiyesi ile aldım ilk kez e-book kullanacaktım çünkü pek bir fikrim yoktu. tabi biraz bu işten anlar gibi olunca mağazaya gidip diger yeni ve eski modelleri inceledim boyut olarak da fiyat olarak da en ideali bu koboda.
    ekran ışığı kapalı olduğunda gercekten 2 ay gidiyor ama ben geceleri okumayı sevdiğim icin %4'de tutuyorum parlaklığı yine aynı sürede bitti sarjı.
    yarım saat gibi kısa bir sürede de şarj oluyor.
    artık satışta olmadığı için tavsiye etmem saçma olur ama iyi ki almışım diyorum.