1. çocukluğumdan beri kendisinden vazgeçemiyorum. dışarı çıktığımda o gün takmaya unuttuysam kendimi çok boş hissederim. bu arada beyler saat önemli, karizmanızı yükseklere çıkarabilir
  2. ah bir de metal kordonluysa...
    severim, sayarım...
  3. sadece düğünlerde ve özel organizasyonlarda kıyafetımle kombinelemek için kullanıyorum onun dışında günlük zamanda pek sevmem keratayı
  4. bir tür kelepce, köle ruhlularin favori aksesuarlarindandir...
  5. aliexpress den alınması gereken aletlerden birisi
  6. saat deyince aklıma hep ilk aşık olduğum kıza aldığım saat gelir.
    7-8 sene önceydi, biriktire biriktire 200 tl'ye yakın para olmuş cüzdanımda bozukluklarla birlikte, beğendiğim saat 280. şöyle böyle derken kabul etti saatçi paket yaptı verdi. sonra verdim hediyeyi. hediyeyi verdim de otobüs parası ayırmayı unutmuşum.(*:swh) yürüyorum tabi otostop falan da çekmiyorum. erkeğiz ya hani aldık o saati artık.(*:swh)
    neyse saat çoğu insana iyi anılar, mutlu anlar hatırlatır. bana ise o yürüdüğüm yolu. zaten bir daha da kimse için almadım öyle bir hediye.
  7. öyle bir ilgim yok sanırım ya şu an. belki de var ama gün yüzüne çıkmadı bilemiyorum. beklemedeyim.

    vitrindeki manyak saatler beni kışkırtmıyor değil ama.
  8. ken robinson'ın Başlasın öğrenme devrimi başlıklı sunumunun 7.20 - 8.35 aralığında bahsettiği cihaz.

    "ben linke gidemiyecem, özet geç" diyenler için;

    !---- spoiler ----!

    kol saati kullanımı bugün için 35 yaş ve üstü için normal karşılanabilir. fakat 25 civarındaki gençler için kol saati "tek fonksiyonlu bir cihaz"dır. günümüz teknolojisinde kamera, telefon, not defteri vb. bir sürü yardımcıyı bir arada bulunduran cihazların yanında kol saatinin esamesi bile okunmaz.

    ken robinson'ın nüktesi gülümsetti; "ama tarihi de gösteriyor!"

    !---- spoiler ----!
  9. hiç ilgim olmadı, saat takmayı sevmedim. takım elbise giydiğimde abimin saatlerinden takardım. şimdi kendime almam gerekiyor fakat hiç bir modeli beğenemiyorum.
    bir de saat modasından anlamayan biri olarak yaptığım seçimler gözüme ne kadar hoş gelse de sanki eğer en doğru saati takmazsam insanlar beni yargılayacakmış gibi geliyor.
    neden saat modası bu kadar acımasız?
  10. kullanmayı sevdiğim, alışkanlık haline getirdiğim aksesuarlardan. yakın zamanda annemin aldığı saati iki defa tamir ettirdikten sonra pes edip kendime bütçeme göre pahalı bir saat aldım. kendisinin bileğimde duruşundan mutluyum ve aramızda bir bağ kurduk. yani daha uzun yıllar birlikteyiz, ömrümüz el verdikçe.
    edinin, faydalı buluyorum.