1. yaptığım iş gereği konser ve benzeri organizasyonlarla çok içli dışlıyım. bu adamın ismini de izmir'de vereceği bir konserin biletlerinin bir hafta öncesinde bitmesiyle duymuş oldum. kim lan bu derken, bu arkadaşın da konserlerini organize eden kişilerden aldığım duyumlara göre kendisinin konserleri ful çekmekte olup, biletleri konserden 5-10 gün öncesinde bitiyormuş, özellikle istanbul dışında. türkiye'nin kültür seviyesini varın siz düşünün.
  2. garip bir şekilde meşhur olmuş şarkıcı. muhtemelen aynı garip şekilde yok olacaktır.
  3. bu adamı zorla dinletmek için 1 aydan başlayan hapis cezaları verilmesi gerekir. orada dinlesinler çakma volkan'ı
  4. kim,neden ve ne zaman dinliyor, kasetini kim alıyor veya konserine kim gidiyor acaba diye merak ettiren şarkıcımsı. kesinlikle kendine has bir tarzı yoktur. toplama bir "tarz" türetmiş ve popüler kültürün ekmeğini yiyen zattır kendileri. yahu arkadaşım cidden nasıl dinliyorsunuz böyle yapmacık insanları aklım almıyor. eyvallah duygusal müzik sevebilirsin amenna ama bu adamdan dinlemenin neresi keyifli veya dokunaklı anlayamıyorum doğrusu. bir iki seneye kalmaz dinleyen kitlesi ciddi anlamda azalır diye düşünüyorum. liseli arkadaşlar dinliyor galiba kendilerini.
  5. türkçeyi tahrip eden şiirler yazıp, hoş geldin gibi kaliteli şarkıların arasına serpiştiren; kıllı, çakma hipster, şarkıcı.
  6. bu çocuk bizim okuldaydı, okulun ilk haftası kantinde görmüştüm.. birbirimize bir şey yüzünden bi laf sokmuştuk mevzuyu çok anımsamıyorum ama o günden beri sevmiyorum bi antipatik geliyor. sonra baktım kızılayda falan bayağı çalıyormuş.. sonra da arkası geldi zaten ünlü falan oldu da en çok şey sinirimi bozmuştu. bunun ilk jolly joker konseri verdiği zamanlarda biletleri 100 tl idi onu anımsıyorum, zaz konseri de vardı o aralar. kadın teee fransalardan gelmiş müziği çok kaliteli, zazın konseri 80 tl idi bu yeni yetme dümbüğünki 100 lira çok sinir olmuştum. zaza pahalı diyen insanlar kesin bu adamın konserine o parayı vermişlerdir. aman hiç koymasın, kulağınızın pası gitmeye..
  7. benim için koray avcı 4-3 lük efsane maçta son golü atan koraydır
    wtf
  8. youtube torpillisi, ne zaman gmail hesabımı açmadan girsem allahsız youtube bu arkadaşı bana iteliyor.