1. rezaletin ne olduğunu tam olarak okuyamadım, ancak bebeği ölen bir babanın yakarışı silinmiş galiba ve bununla ilgili entry giren yazarların bazıları da uçurulmuş.

    insanlık nerede? sözlüğün formatı insanlıktan daha önemliyse sikeyim öyle formatı. bu ekşisözlük yazarlarına sesleniyorum, iptal edin yazarlıklarınızı, silin tüm entrylerinizi. medium var, youreads var, artık neresi varsa, ne yazacaksanız oralara yazın. ben şahsen deşarz olmak için yazarım. yoksa rahatlayamam. kim beni favlamış, kim görmüş onu, kimler okumuş hiç sikimde değil. siz de böyle olun.

    ekşisözlük aylık benim (humble :d) tahminime göre 600 bin tlden fazla para kazanıyor. ve bunu sizin yazdığınız içeriklerden kazanıyor. elinizde çok sağlam bir kuvvet var, organize olun tüm entrylerinizi silin, bakalım bu kadar rahat diktatörlük, sansürcülük yapabilecekler mi?

    ben şahsen 1 yıl önce sildim tüm entrylerimi ve yazarlığımı. siz de öyle yapın.
  2. gerçekten tüyler ürpertici bir olay. ama asıl sorunu yine herkes görmüyor.

    sorun koru hastanesinde değil, sorun sistemde. hangi hastaneye giderseniz gidin artık a++ dedikleri özel hastaneler bile ticarethaneye dönüştürülmüş durumda. devlet hastanesine gideyim deseniz veterinerler daha iyi davranıyor hastalarına.

    sağlık sistemi çok ciddi bir reformdan geçmedikçe, hastanelere ve doktorlara günlük hasta kotası uygulanmadığı sürece, nice insanların canı daha yanacak.
  3. rezaletin bu kadarı... sağlık sistemini ne hale getirdiler. artık insan hayatına değil de ticarete önem veriyorlar. insan hayatı üzerinden para kazanmak için bu kadar da göz karartılmaz ki. ufacık bir bebeğin hayatı üstüne yapılmaz ki bunlar. umarım konu çok çok büyür de ortalık iyice karışır. insanlar ses çıkarmadan kılları bile kıpırdamaz oldu insanların.. ne yazık.. ne acı..

    sözlüğün yapıtıkları da ayrı bir rezalet zaten... herkesin derdi ayrı arkadaş... kendi paçasını kurtarmaktan başka bildikleri yok.. kim ölmüş, kimin canı yanmış, kimlerin hayatı kararmış... hiiiççç umurlarında değil.. varsa yoksa para para...
  4. olayı öğrendiğimden beri anneyi düşünüyorum. bebeği için en iyisini istedi ama sonuç bu.

    insanların özel hastaneyi tercih etmesinin sebebi biraz da iş çıkışı ve hafta sonu da gidebilmeleri.
  5. Bir hasteden öteye geçmiş artık. Kurumsal olduğu iddiasındaki koru hastanesinin facebook sayfasında, aynı anda açılmış fake facebook hesaplarıyla kendi yaptığı açıklamalara methiye düzmeye çalışacak kadar alçalmışlar. Ekşiden defaultman in yaptığı müthiş tespit ve paylaşımın ardından, imajlarının artık sıvanma konumuna geldiğini göstermiştir. Bir de yaptıkları skandalı akp ye yakın olduklarından büyütüldüğünü söyleyerek, kirli imajlarına akp yi de ortak etmeye çalıştıklarından iktidarın da olaya el atmasını dilerim.

    malum skandala konu sahte profiller
  6. bir sağlık kuruluşu nasıl alçalabilir ve bir şirket nasıl yönetilemez adlı konunun baş mimari, cinayetten yargılanması gereken ticarethane..

    küçücük çocuğun ve ailesinin hayaatına mal olacak hatalar yapıp, bizim suçumuz yok demek ve sosyal medya trollüğü ile iğrençliklerine iğrençlik katmışlardır.

    daha da çok yayılması açısından skandalın metnini bir de ben paylaşayım. ilgili yazı