1. güzel kızlar küfür ederken çok tatlı olabiliyorlar diğerleri ise gözümde kamyoncu mahmut abiden farksızlar.
  2. cinsiyetçi bakmayalım arkadaşlar.
  3. adamın dib'idir.
  4. cinsel ilişki sırasındaysa gayet normaldir.
  5. küfürün dozajına göre değişir tabi. sövmek hiç kimseye yakışmıyor ama utanılarak söylenen küçük argo sözcükler bazen hoşuma gidiyor benim de.

    edit : bu yorum başlık küfür eden kızlarken girilmiştir.
  6. kıskançlık kötüdür erkek yapıyor ise daha da kötüdür
    dedikodu kötüdür erkek yapıyor ise daha da kötüdür.

    şiddet kötüdür kadın yapıyor ise daha da kötüdür.
    küfür kötüdür kadın yapıyorsa berbattır tiksindiricidir.

    yani demem o ki bazı kötü alışkanlıklar erkek için iyide kadın için kötü değil. fakat bazı şeyler kadına bazı şeylerde erkeğe hiç ama hiç yakışmıyor.

    birde şöyle bir tespitim var. küfür eden kızlar genelde erkeklerle kızlara göre daha iyi anlaşıyor. diğer kızlarla pek anlaşamıyor. gerçi şuan küfür etmeyen kız kalmadı gibi ama neyse
  7. o küfür etmeyen insanlar kibar kibar hayatınızın amına koyduğunda düşün ki o bunu okuyor ve itiraf başlıklarında görüyoruz sonra arkadaşlar sizi.

    neyse efendim iyidir küfür eden insan. sinirini, stresini, acısını atar rahatlar. american psycho gibi dolanmaz.

    hiç küfür etmeyen insandan korkmak lazım.
  8. küfrün psikolojik olarak rahatlama sağladığı düşünülüyor bunu destekleyen çalışmalar da var ama noktalama işareti gibi hitap şekli gibi küfretmek insanları itici yapıyor. erkekleri 1 kez itici yapıyorsa kadınları 2 kez çocukları 3 kez itici yapıyor.

    küfredebilmek de bir yetenek onu da es geçmeyeyim ben edemiyorum mesela, bazen çok istiyorum ama olmuyor. içimden geçiyor hani söylesem bütün sinirim geçecek gibi ama çıkmıyor bir türlü.
  9. insanların en sevdiğim halleri yapmacık hareketlerden uzak en doğal oldukları anlardır. küfür etme anı ise insanların en doğal oldukları anlardan biridir.
    asla küfür etmeyen veya etmeyecek insan yoktur. her insanın bir sınırı vardır bunun için, bu sınırın kişiden kişiye farklı olması ve uslubtur farklı kılan.
    *neredeyse hiç küfür etmeyen birinin; ağzından döküldüğü anın ardından gelen, kendisinin bunu nasıl yaptığına dair yaşadığı şaşkınlık ve onunla birlikte hissettiği utançla birlikte şekillenen yüzü (kim bilir belkide hafifçe kızaran yanakları).
    *arada sırada küfür eden birinin; küfür anında ve sonrasında kin barındırmayan tavırları ve küfür etmesiyle sakinleşen, yumuşayan yüz mimikleri.
    *küfürü arada sırada kullanan birinin; çok sevdiği kendinden küçük birine kızmasına rağmen, küfür ederken, yüzünde takındığı yapmacık kızgınlık perdesinin arasından bile görülebilen derin sevgi hisleri.
    ya da,
    *hiç ama hiç küfretmeyen; ancak o an geldiğinde, içinde biriktirdiği bütün kini toplayıp, kusarcasına dudakları köpürerek edilen ve neredeyse ölüm kokusu hissedilen bir an..

    hepsi insanların yapmacık davranamadıkları ne iseler o oldukları, gerçek yüzlerinin ortaya çıktığı anlar.
    kim bilir belkide insanları en iyi tanıma aracı kullandıkları küfürler ve küfür etme anlarını izlemektir..:)

    sözün özü küfür hayatın bir parçası, çoğu zaman kötü sonuçların ortaya çıkmaması adına kaçınmak, bazen ise "tam yerine rast geldi manzara koyduk" deyişini hatırlatırcasına ağzı dolduracak şekilde (yaşar nuri'nin dediği gibi) yağlı yağlı kullanmak şart..:)

    adını anıp da o anı paylaşmamak olmaz.. hak edene gereken cevabı vermek adına, yakışmamış mı? :)) yaşar nuri öztürk ve müjdan gezen televizyonda küfür
  10. samimidir genelde bunlar.