1. yok küpe takan erkek meyillidir. yok mini etek giyen kadın yolludur. geçin bunları artık arkadaş, hala bunların tartışılıyor olması kadar saçma bir durum yoktur. bunları tartışmaktan ülkenin geldiği hale bak, batı kısmı tam bir modern cahil iken, doğu kısmı yobaz ve cahil oldu.

    eğitime önem verilmesi gereken ülkede, küpe takan erkek ve dekolte giyilen kadın tartışılıyor. interaktif kültür ağı değil adeta cahil ve troll ağı oldu. bu düşüncenin tübitak' ın saçma projelerinden hiç de farksız değil.
  2. üzerinde fazla durulmaya hiç gerek olmayan konudur.

    küpe takıyorsa takıyor. neden ? istediğinden.

    bunun neresi batar ki bir insana ? o kişi hakkında herhangi bir önyargıda bulunulması yalnış.
    kurtulun artık bunlardan.

    edit: takmıyorum.
    edit2: takıcam.
  3. izumi
  4. affınıza mağruren dağa taşa doğru hassiktir diyerek giriş yapacağım başlık.

    1- gay olsa n'olur? zaten o insanlar bu kafadaki insanlara meyil etmezler. düşünceli ve anlayışlı insanlara meyil ederler. tabii sarkıntı olmazlar, kendi gibi düşünen insanlarca anlaşır ve birliktelik yaşarlar..

    2- homofobik insanların gizli gay olma durumu hakkında birçok makale var, bir okusunlar derim.

    3- zamanında taktım.. hem de amasya gibi saçma bir şehirde ilk takanlardandım. en ufak da bir gayliğim yoktu. kendimi bildim bileli hetero bir erkeğim.. 4 yıllık bir ilişkinin de içindeyim..?

    4- ola ki ben de bu görüşvari bir görüşe sahibim.. homofobiğim de.. pislik çıkaracak kadar, ruh hastası minvalde hem de.. ve küpe de takıyorum.. böyle bir durumda bunun gibi düşünen insanları bulup fabrika ayarlarına döndürmek işten bile sayılmazdı.. hani kimisi için sayılmayabilir yani, onu diyorum.. herkes de pasif ve narin gay değildir. kimisi aktif olmakla beraber bayağı babayiğit de oluyor, adama laflarını yutturup, sıçırtıp, tekrar yutturabilecek abiler de var o güruhta.. aman dikkat.

    not: polemik aramıyorum. polemik arayan başlıklara gereken cevabı vermek, sıradan ağrı adam etmeye çalışmak bu ülkeden gidene kadar boynumuzun borcu.
  5. insanın cinsel kimligini nasıl oluyorda sadece kucucuk bir metal parçası ile belirlebiliyoruz...

    sanırım bu belirleniş beyinsel ve ufuksal olarak ne kadar da dar oldugumuzu gösteriyor.
  6. yakışıyorsa hiçbir şey demeyeceğim durum...
    yakışmıyorsa da o küpe sahibinin sorunu, benim değil...
  7. küpe takan kadın, küpe takan erkek, geçenlerde bir komşumun köpeğinde gördüm, küpe takan köpek.. erkekler için olan genellemeler bittiyse komşumun köpeği hakkında da birkaç yorum alabilir miyim, mesela yüzde kaç kaniştir?
  8. toplumdaki büyük bir kesimin hoş karşılamadığı erkektir
  9. heteroseksist yargılarıyla küpe üzerinden cinsel yönelim tarifleyerek nefret saçan homofobik bir youser'ı ortaya çıkarmıştır.
  10. = küpe takan insandır.