1. soloda ölen adamın, bottaki junglea neredesin diye küfür edebildiği bir türkiye serverını içerisinde barındıran oyun. gerçekten de yaşıtlardan oluşan bir arkadaş grubu ile oynanması gerek, yoksa insan sinir krizi geçirip bilgisayarı parçalayacak hale gelebiliyor.
  2. öncelikle oyunu daha sezon yokken na serverında daha sonraları euw ve tr serverlarında oynadığımı daha öncesinde de 6-7 yıl boyunca diğer popüler olan warcraft 3'ün bir mapi olan dotayı oynadığımı belirtmek isterim.izlenimlerime öncelikle bu oyuna ''bu oyunda çok küfür var'' diyenlere şunu söylemek isterim ki evet var çünkü insanız oyunda bir takım emekler veriliyor bir amaç var bir ego tatmini var en nihayetinde bu amaca ulaşamayacağını öngörmek pek tabi ki de oyuncuların psikolojisini bozabilir ve saldırmasına küfür etmesine yol açar bu olağandır bunun karşılığı olarak siz de buna maruz kalmak istemezseniz bu durumda ne yapılabilir 'evet' susturma kullanın o tuşu ve küfürlere maruz kalmayın yok ben oyunda konuşmak istiyorum etkileşim içinde olmak istiyorum illa diyosanız onun da seçeneği mevcut oyun sonu report edersiniz ki şuan gayet güzel çalışmakta olan sistem geliştirdiler.gelgelelim oyun içinde 'noob var feeder, afk var ' mevzuna aslında çok net bir konu azıcık objektif olsak çözülecek oyun içerisinde sizin takımınıza siz hariç 4 kişi gelirken karşı tarafa 5 kişi geliyor yani siz troll feeder değilseniz karşı tarafa gelme olasılığı daha fazla.
    oyun içi dinamiklere gelicek olursak bu aslında sürekli değişmekte olup bence oyunu ilgi çekici yapan tam olarak metanın sürekli değişmesi ve oyuncuların kendini geliştirmesi zorunluluğu.
  3. betasındayken başlamıştık arkadaşlarla. o zamanlar ashe mid giderdi. ad carry kültürü falan yeni başlıyordu.sakin bir kitlesi vardı o zamanlar karakterler belliydi ve ne yapacağınızda. oyun güzel giderken tr serverı açıldı. birşey olacağında değilde öyle geçelim dedik. geçtik ve bırakmamda uzun sürmedi. alternatif olarak :
    (bkz: heroes of the storm)
    qqdn
  4. sevdiğim bir oyundu. 2 haftadır oynamıyorum canımda istemiyor açıkçası. sebebi tr serverında olan veletler tabikide.
    adc de lux ile suport oynuyorum tam 4 kez ikisini birden stunladım oyun başı fakat bizim adam saldırmadı. sebep ? feeederım xdxd. bunun gibi binlerce örnek sayabilirim. daha ilk yaratığı kesmeyen jungle şampiyonuna gang gelsene oç diyeni bile var.
    sonuç olarak raflardaki tozlu yerini almaya başlamıştır bende.
    rvp
  5. türkiye communitysi rezalet olan fakat avrupa sunucularında oynarken zevk alabileceğiniz bir tür moba oyunu.
    edit:imla
  6. yaklaşık 3 senedir oyuncusuyum. başka online oyunlar da oynadım ama lol bana hep daha çekici geldi nedense. tr serverında 1 sezon oynadım ama tavsiye etmem çünkü gerek yaş ortalaması gerekse seviye sebebiyle eu westi tercih ediyorum ben. çünkü trde sürekli küfür kıyamet, feeedleme desen her maçta bir feeder mutlaka çıkıyor. west öyle mi ya can west güzel west..
  7. gümüş 3 bitirdiğim sezonun ardından yeni sezonda 10 maçta 7 galibiyet almama rağmen beni bronz 3 ligine attı sistem. yılmadım bronz 1'e çıktım ve az önce gümüş 5 serisinden 4. defa düştüm. çok niteliksiz oyuncular veriyor riot sistemi. sürekli maç kazanınca çok düşük adamları veriyor yanıma üzülüyorum.
  8. eu west serverinde trdeki dia kalitesini gold liginde bulabileceğiniz moba tarzı oyun
    herkesin bahsettiği gibi olgunlaşmamış insanların ağza alınmayacak küfürler ettiği tr serverinde kanser olabilirsiniz.
    westte oynarken gerçekten oyunu oynadığımı hissediyorum oyunların çoğu kazansam da kaybetsem de flame olmadan geçiyor, sadece gg wp yazmak bu kadar zor olmasa gerek ey tr serveri...
    bu arada turnuvaları da izleyin hatta biliyorsanız ingilizce izleyin gerçekten bazen oynamaktan daha zevkli oluyor.
  9. yeni şampiyon aurelion sol'un yetenek seti yayınlandı. ejderhamız pasifi sayesinde iyi bir ormancı olacak gibi duruyor.
  10. an itibariyle 6.5 yaması için bakım çalışmasında olan oyun. oynamaktayım ekleyin "sr71 blackbird"