• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.14)
legion
"david haller (legion) şizofren teşhisi konulmuş sorunlu bir adamdır. yılları psikiyatri hastanelerinde geçmiştir. kendisiyle aynı hastalıktan muzdarip biriyle garip bir karşılaşmadan sonra, duyduğu seslerin ve gördüğü sanrıların gerçek olabileceği ihtimaliyle karşı karşıya gelmiştir." der dizilab


  1. meraklısını kitleyecek akıllara zarar bir ilk bölümle giriş yapmış olan dizidir. !---- spoiler ----!

    arkadaş sen nasıl bir şizofrensin. neren şizofren? anlamadık valla.

    !---- spoiler ----!
  2. dün ilk bölümünü izlediğim dizi.

    başlarda biraz karışık geldi. merak uyandırıyor fakat merakı ilginç bilgilerle tatmin etmezlerse başarısız olur gibi geliyor. ayrıca, dizide telekinetik yeteneği olan 2. arkadaşın efektleri biraz özensiz yapmışlar, fazla hızlı güç uyguluyor.
  3. enterasan bir dizi. guzel baslangic yaptilar umarim ki sıkmadan, guzelce devam ederler.
    merak edenler icin diziyi nasil anlatacagimi bilemiyorum. ilk bolumu izleyin zaten sonra meraktan birakamiyorsunuz.
  4. 1.bölümünü izlemeye kalktığım 1 saatlik bölümü tamamlayamadan kapattığım fantastik dizidir.yönetmen çok değişik şeyler yapmaya çalışmış da ben sevmedim.
  5. ilk 2 bölümünü izleyip bayıldığım dizi.sherlock bittiğinden beri kafa yoracak bir dizi arayışındaydım.nitekim daha da iyisini buldum.marvel evrenini az çok bilenler bana katılacaktır.efektler ince ayrıntılarıyla düşünülmüş.özellikle dan stevens oyunculuk dersi veriyor resmen.on numara beş yıldız dizi. umarım ömrü kısa olmaz.