1. futbol tarihinin en eski kulüplerinden biri olan ve 1884 yılında kurulan bir ingiliz futbol takımıdır. bu sene ise endüstriyel futbola darbe niteliğinde mütevazi kadrosuyla premiere ligde şampiyonluğa oynamaktadır.

    bir futbol hikayesi daha yazılacak mı ? bir tarihe daha tanıklık edecek miyiz ? bu soruların cevapları için 10 hafta daha beklemek zorundayız.

    edit 2 : spor kanalının en çok entry girilen başlığı olduğuna göre seveni epey fazla. biraz daha bilgi vermek gerekirse the foxes (tilkiler) takma adıyla bilinen bir takımdır. 5 defa fa cup finaline çıkmalarına karşın hiç birini kazanamamıştır.
  2. bu sene tahminleri alt üst eden futbol takımı. lig başlamadan önce ligi son sıralarda veya son sıralara yakın bitireceği hakkında tahminler yürütülüyordu.
  3. iddaa da şampiyonluğuna 100 tl bastıgım takımdır. bana güzel para kaandıracak futbol piyasasını darmaduman edecektir.
  4. bu takımı 2009-2010 sezonundaki bursa spora benzetiyorum. futbolu keyif veriyor.
  5. uzun zamandır belli bir iki takımın elinde oyuncak olan premier league'i bu sene bir nebze heyecanlı hale getiren takım.

    bu yolda yalnız değil elbette. mesela west ham ve tottenham da bu sene takip etmesi zevkli takımlar arasında. ancak leicester... bu adamlar bir harika dostum!
  6. şampiyon olmasını istediğim takım.
  7. hız treni vardy, kadife bilekli mahrez, junior schmeichel, eski tüfek huth, bodyguard morgan, fuchs, gökhan inler, king, albrighton, schlupp, dyer, barmby ve diğerleri ile benim gibi romantik futbolseverleri mest eden, sonununda mutlu bitmesini istediğimiz bir premier lig hikayesi.
  8. bu sene ingiltere premier liginin en güçlü şampiyonluk adayı.
  9. takım halinde yaptığın işten zevk alarak nerelere gelinebileceğini bize çok iyi gösteren futbol kulübü. sene sonunda oyuncularını gönderecekler mi çok merak ediyorum.
  10. bugün arsenal-tottenham maçının berabere bitmesi sebebiyle watford maçına daha fazla asılacaklardır.şampiyon olmasını istediğim takım