1. bu gece watford u mahrez in golüyle 1-0 yendiler, en yakın rakibi tottenham a 5 puan fark attılar, ligin bitimine 9 hafta var, önümüzdeki haftaki rakip sondan ikinci newcastle maç 14.03.2016 pazartesi, seninleyiz leicester
  2. şampiyonluğa bi adım daha yaklaşan kulüp.
  3. ne kadar arsenal taraftarı olsam da şampiyon olmalarını istiyorum. leicester bana sanayi devrimini hatırlatıyor neden diye sorarsanız o dönem ile bu aralar fazla haşır neşirim. insanların şapkalarını ve paltolarını giyip maç izlemeye gittiği o günler bana bu takımı anımsatıyor.
  4. son yılların en güzel peri masalını yazmakta olan ingiliz futbol kulübü. takım olmanın, istemenin, inanmanın başarıya giden yolda ne kadar önemli olduğunu ve kadrosu yıldızlarla dolu büyük kulüplerle baş edilebeceğini gösteriyorlar. şampiyonluk bir ihtimal ve çok güzel. umarım hikaye mutlu sonlar biter.
  5. çok büyük ihtimalle şampiyon olacak takım. ya şampiyon olup yoluna devam edecek, akabinde şampiyonlar liginde başarı arayacak. ya da büyük hayal kırıklığı yaşayıp(yaşatıp) takım dağılacak ve sonraki sene championship'e düşecek.
  6. çok süper, akıcı futbol oynamayan, her an bir rakibinden 5 yiyecekmiş gibi duran fakat şampiyonluğa oynayan takımdır.
    çok fakir edebiyatı yapmaya gerek yok. bütçesi manu, city, vs. kadar olmasa da sağlam miktarda.
    ciddi ciddi destekliyorum ve maçlarını kaçırmadan izlemeye çalışıyorum. umarım liverpool'un bile son haftada elinde tutamadığı liderliği epl gibi zorlu ligde kaçırmazlar.
  7. sayesinde iddaadan kazandigim istikrarli takim, sampiyonluga kosuyor.
  8. bu sene premier ligin sürpriz takımı. oynadğı futbol ile bulunduğu yer ise hiçte sürpriz değildir. sadece endüstriyel futbolun kırılmaz sanılan zincirlerini kıralabileceğini gösterdiği için bu gözle bakılmaktadır.adım adım şampiyonluğa koşmaktadır.
  9. her ne kadar arsenal deplasmanında son dakika golü yiyerek psikolojik bir travmaya girip, geride kalan 3 haftada kötü futbolla tek gollü galibiyetler ve bir beraberlik almış olsa da, fikstür avantajı sayesinde görece kolay rakiplerle oynayarak şampiyonluk şansının hala yüksek olduğunu düşündüğüm ve umduğum takım.
  10. şu endüstriyel futbolu yıkma geyiğinden bir türlü kurtulamayan takım. sene sonunda büyük ihtimalle oyuncularının büyük bir kısmını takımda tutamayacaklar. e hani endustriyel futbolu yıkacaktı? belli dönemlerde belli takımlar beklenmeyen performanslar gösterirler ancak sonları genelde alt liglere düşmekle sonuçlanır. bu yüzden fazla romantik olmamak lazım. şampiyon olmaları mevcut düzende hiçbir şeyi değiştirmeyecek.