1. türkiye'ye gelmiş en kaliteli, duru ve güçlü seslerden biridir.
    sezen aksu öyle iyi bir şey yapmış ki bu adamı keşfederek, farkında mı bilmem...

    med cezir albümü baştan aşağı muhteşemdir. ve deminki bilgi ile bas gitar çaldığını da öğrendim, bir kat daha saygımı kazandı.

    güncelleme: 23.08.2016 tarihinde canlı izleme fırsatı buldum ve böyle muhteşem bir şey görmedim... bu adam mutlaka canlı izlenmeli, dinlenmeli; saygım bir daha arttı...
  2. sesi bazı şarkılarla birleşince insanda bulutlara uzanmış gibi yumuşak bir his bırakıyor.

    fırtınam, felâketim, hasretim ...
  3. levent yüksel in çıkış yaptığı 90 lar benim çocukluğuma denk gelir, ve aklımda hep zalim şarkısı ve klibi gelir; levent yüksel' in dodge marka kamyon kullandığı o muhteşem şarkı ve absürt klibi :-) 90 lar güzeldi, 90 ları güzelleştiren bu insanlarda güzeldi.
  4. levent yüksel.. bu topraklardan çıkmış bana göre, en güzel erkek vokallerden biridir. asıl adı mustafa uğurdur.

    levent yüksel adını her duyduğumda geçmişte yaşadığı o zor dönemler aklıma geliyor. bilenler bilir; sertap erener' le çok güzel süren evlilikleri oldu. her konuda birbirlerine destek oldular; gerek sanatsal gerek özel yaşama dair. levent yüksel' in muhteşem çıkış yaptığı ilk albümü sonrasında uzay'ı ^:heparı^ kaybetmesi; ardından eşi sertap erener' in çocuk yaştan beri sahip olduğu hastalıklar ve peş peşe gelen ameliyatları derken kendisi artık o kadar sıkıntıya yenik düşeceğini nereden bilebilirdi ki? virütik bir hastalık olarak anılsa da beyninde meydana getirdiği sorun yüzünden sağ tarafı komple felç olmuş ve uzun bir müddet bu rahatsızlıkla mücadele etmiştir. bir buçuk senede kendine gelebildiğini, bu süre zarfında konuşamadığını ama aklının hep gitarında olduğunu da pek çok röportajında dile getirmiştir bu güzel insan.

    bu hastalık ve iyileşme sonrası da sertap erener ile yollarını ayırması pek çok söylentiye neden olsa da sertap 'ın "aramızdaki aşk bitmişti" sözlerini anımsar gibiyim. onlar artık iyi birer dosttu.
  5. med cezir ile türkiyede pop müzik tarihinin en güzel albümünü yapmış çok ilginç bir ses rengi olan şu memlekette tuanayı adam gibi söyleyebilecek tek insan olduğuna inandığım acı aşk sondtrack i seni yakacaklarda gördüğümüz kadarıyla sesi arabeske de giden müzisyen.