1. futbol da ofsaytı kaldırmayı vaat eden siyasi oluşum. fırsatçılıklarını hayatın her alanın da kullanmayı amaç edinmişlerin partisi.
    saba
  2. son twitter bükücü.
  3. 2002 seçimleri,genel başkan besim tibuk'a gazeteciler sorarlar
    -ligimizde gol kısırlığı çekiliyor bu konuya çözümünüz var mı diye

    besim tibuk cevaplar
    -iktidara geldiğimizde 3 korner 1 penaltı olacak
  4. birkaç sosyal medya uzmanıyla ve attıkları tweetlerle gençlerin sempatisini kazanmış partidir. gençlerin siyasi anlamdaki afyonudur. içi boş tweetlerle gençleri siyasetten uzaklaştırıp sığlaştırmaktadır.
  5. siyasi görüşlerini,vizyon ve misyonlarını malesef türkiye halkına anlatamamış olan siyasi partidir.hala ofsaytı kaldırıcaz geyiği dönüyor ortalıkta, hiçbir seçimde bu partinin beyannamesini okudunuz mu arkadaşım?aynı zamanda bazı kişilerin ise insanları sığlaştırmakta olan parti diye yaftaladıkları oluşumdur, bu gibi düşünen insanlara 27 000 tane oy ile malesef sayı olarak sığ bir seçmenin gönlünü kazanmış partidir diye cevap vermek ise elzemdir.
    aslında yanlış yapıyor ldp, insanları bu kadar etiketlemeye ve kalıplaştırmaya hazır bir toplumda hala özgürlük kavramını derinleştirip insanlara anlatabilmek, deveyi hendekten amuda kalkmış şekilde atlatmaktan daha zor, o yüzden bıraksınlar efendim.
    lvssr