1. “biz kimseye zarar vermeyeceğiz, devletimizin sloganı “yaşa ve başkalarının da yaşamasına izin ver” olacak demiş vít jedlička. şahane değil mi?
  2. vatandaşlık başvurusu internetten yapılıyormuş.
  3. türkiye'den evvel avrupa birliğine girecektir.
  4. üyeliğimi aldım, olur da vatandaşlık da alabilirsem dedemin bahçesinden tohum ve tavukları alıp gidiyorum.

    forumda ingilizce ve türkçe kısma baktım. ne yazık ki ilginç insanlara sahip olduğumuzu bir daha gördüm. ingilizce kısımda insanlar ülkenin resmi dilini, marşını, polis hizmetlerini, diplomasisini tartışırken, türkçe kısımda "devleti ele geçirmek için kadrolu eleman araniyor(strateji hazir..." diye başlık var. zaten açılan başlık sayısana bakılırsa durum anlaşılır.

    olur da diğer devletler, liberland'in resmi devlet olmasına izin vermezse veya görmezden gelirse ileride insanlar çocuklarına ve torunlarına "zamanında devlet kuruyorduk ama izin vermediler" diyerekten kahramanlık öyküsü misalinde anlatabilirler.
  5. sitenin türkçe forumu rezalet olduğu gibi ingilizce forum da türkler tarafından fena trolleniyor. nasıl milletiz biz böyle yarebbim.

    (bkz: türk)
  6. "özel mülkiyete saygı gösteren kişiler" kabul edilecekmiş. özel mülkiyetin olduğu yerde eşitlik, adalet ve özgürlük nasıl olacak? bugüne kadar olmadığını görmedik mi hala? bir heveslenmiştim ama bu da olmadı.
  7. bizim ülkemizin git gide daha da ilginç hale geldiği şu günlerde denenebilecek bi alternatif...

    ama geri gelin bak...bu ülke beyin göçünden yeterince çekti zaten...