• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.37)
lost
avustralya'dan amerika'ya giden bir yolcu uçağı bir nedenden ötürü rota değiştirir. uçak nedensiz bir şekilde düşmeye başlar. havada parçalandıktan sonra bir adaya düşer. ama kazadan 48 kişi kurtulur. hemen kurtulacaklarını düşünürler ama kurtarmaya kimse gelmez. bu tropikal adanın içinde gizli canavarlar, kutup ayıları, yabani hayvanlar vardır. her bölümde farklı bir kişinin geçmişini göstererek ve her bölümde izleyicinin aklına soru işaretleri bıraktırarak popülerliğini arttırmıştır.


  1. başladığı ilk bölümden itibaren her bölümü hakkında yüzlerce yazı yazılan ve ilginç teoriler üretilen, bir zamanların efsane sayılabilecek dizisi. efsane olamamasındaki en büyük neden ilk 3 sezondan sonra senaryonun düşüşe geçmesi ve çok kötü bir finalle ekranlara veda etmesi.
    hope
  2. tek bir bolumunu bile izleyebilmis degilim henuz. lost. adada kaybolmalar falan. pek cekici gelmiyor da acikcasi. breaking bad super mesela. gercek hayat. hastalik, para, uyusturucu, guc, es, dost, polis, kimya. lost? bilmem ada filan iste...
  3. 3. sezonundan sonra bozdugu elestirilerini anlayamadigim, 5. sezonunun en keyifli sezonu oldugunu dusundugum dizi. ama son sezonu icin ben de kirginim o ayri.
  4. ilk üç sezonu şu ana kadar yayınlanan dizilerin üç gömlek üstünde olan dizidir. dördüncü sezondan itibaren diğer dizilerin bir gömlek üstüne düşmüştür. hala izlememiş şanslı insanlara önerim arada mola verip yiyecek, içecek ihtiyaçlarını gidermeyi unutmamalarıdır. bir de sıçın tabii ki, bunu kibarca yazamadım.
  5. *see you another life bro.
  6. başladığı dönemde tam bir efsane olmuştu. hatta yayınlandığı saatte şehirde trafiğin bile azaldığını çünkü herkesin evlerinde diziyi izlediğini okumuştum artık ne kadar doğruysa. ama ben son bi kaç sezonunu izlemedim bana göre akıcılığını kaybetti. bi ara bitirmek lazım tabi.
  7. yabancı dizi izleme furyasını başlatan dizi şeklinde tanım yapmak çok da yanlış olmaz herhalde. benim için böyle en azından. izlemeye başladığım ilk yabancı diziydi. ilk 2 sezonunu arkadaşımla beraber 2 gecede bitirdiğimi hatırlıyorum. lisedeydim o zamanlar, dizinin yeni bölümü çıktığında sabahına, bilgisayar dersinde toplanıp izlerdik. ama öyle ucu açık, saçma sapan ve eksik bitirdiler ki. sabahın köründe rapidshare linklerini koyup indirdiğimiz dizi, son sezonunda bir kaç bölüm biriksin de öyle izleriz şekline dönüştü, hey gidi.
  8. şu an üçüncü sezonun yirminci bölümünde olduğum dizidir. gözümü kırpmadan izliyorum resmen her bölümü. 3. sezondan sonra bozuldu yorumları yapılmış,izleyip göreceğiz.
  9. 6 yılımı verdim ama karşılığında he buldum? yüzlerce cevapsız soru. başlayanlar için tavsiyem heba etmeyin ömrünüzü ne çıkacak diye beklemeyin.