• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (5.76)
lucy - luc besson
luc besson'un yönettiği 2014 yapımı fransız bilim kurgu filmidir. film, standart bir insanın beyninin yüzde 10’unu kullanabildiği sözde-teorisinden yola çıkarak, bu oranın artması durumunda elde edebileceği güçleri ve yapabileceklerinin sınırını sorguluyor.


  1. leon gibi bir film çekmiş adam nasıl böyle berbat bir film çekebilmiş?

    bu arada

    !---- spoiler ----!

    sonunda kadın usb bellek oluyor.

    !---- spoiler ----!
  2. filmin %95'inde ekranda olan scarlett johansson'a bakmak için bile izlenebilecek filmdir. o nasıl bir güzellik, nasıl bir tatlılıktır öyle.

    ayrıca kesinlikle izlenmeyecek gibi değil hatta sonu güzel olsa gayet de başarılı bir film olurmuş.
  3. beğenmediğim fakat zaman kaybı olarak görmediğim bir film. çok şey beklememenizi tavsiye ederim. sj oyunculuğu ciddi anlamda vasat buldum ki zaten daha iyi oynadığı bir role de rastlamadım. luc besson a tavsiyem ; madem kadın başrol yapacaksan, güzel olmasına gerek yok oyunculuğu iyi olsun yeter. ayrıca mf de bozmuş olayı bence. gözümüze daha yabancı gelebilecek biri seçilebilirdi. hikayesini ise tartışmaya açmak istemiyorum, beynin kullanımı konusunu yetkili arkadaşlara devrediyorum.
  4. oyunculuğu vasat, senaryoyu eksik bulduğum ve izlerken sıkıldığım film. bir şey yapacaksanız eğer mantığı ile yapın bizde inanalım. limitless filmi de aynı konuyu işliyordu ama gayet inandırıcı ve sürükleyici idi. kısacası tamamen zaman kaybı .
  5. film iyi güzel hoş ama konu çok basite indirgenmiş gibi geldi özellikle insan beyniyle ilgili verdikleri bilgiler çok yüzeysel .
  6. filmin başına oturduğumda daha önceden en az 6 kere izlediğim limitless'dan daha iyi olacağını düşünüyordum ancak tam bir hayal kırıklığı.scarlett bile kurtaramamış.hele ki filmin sonu tam bir muamma.limitless'ın sonunu izleyince anca böyle bitebilirdi demiştim hiç değilse.
  7. filmin sonu usb ile bitti usb ile lan
  8. diğer sözlüklerde baya geyik çevrildi 'huahha kingston 16 gb usb verdi scarlett' filan diye de ben anlamadım neden takıldı insanlar buna. kız sonuçta 'bilgiyi size kullanabileceğiniz bir cihazda vereceğim' gibisinden bir şey demiyor mu?
    über-bilgisayar gibi bir şey olup orada yunan heykeli gibi dursa mıydı yani?
    scarlett'ı değil filmi izleyin efendim.
    luc besson elinden geldiği kadar bilimden bahsetmiş işte.
    doris
  9. kurgu güzel yiğide hakkını verelim. ama uzatılabilecek bölümler uzatılmamış, kısa kesilmesi gereken yerlerin üzerinde uzun uzun durulmuş. onun haricinde araya da bi aşk serpiştiriverelim demişler ama olmamış o can. vallahi olmamış.
  10. son zamanların en overrated filmlerinden. fikir güzel ama potansiyelini harcamışlar maalesef. gereksiz aksiyon filmleri kategorisinde yerini buldu benim gözümde.