1. biz bir yandan eşyaları doldururken kasiyerin aynı anda para üstünü hazırlaması ile yapılan yarış. genelde kasiyerler kazanır.
  2. yıllarca denedim yarışmayı kah deterjanlarla sebzeleri aynı poşete tıkıştırdım, kah ekmeğin yanına böcek ilacı falan koydum ama nafile. o makine karı hep benden erken bitirdi işini kartı ya da parayı beklemeye başladı her seferinde. artık cool umursamaz havalarında ağır ağır bankamatikte işlem yapan teyze kıvamında poşetliyorum ödememi yapıyorum efendi gibi gidiyorum. sanırım duruldu, olgunlaştım ..
    wtf
  3. saç beyazlatan cinsten bir yarış. hep mağlubiyet almaya alıştım da kasiyerin elinde fişle göz devirmesi çok koyuyor.
    sezgi
  4. günde onlarca müşteri alan kasiyerin kaçınılmaz galibiyeti ile son bulur, ama kısa süreli heyecan için birebirdir.
  5. hele poşet kalmadıysa
    vakit kaybettiğini düşündürür strese sokar adamı !
    belit
  6. o poşetleri açma kısmında parmaklarımın arasında fıtıfıtı kaydırıp, üfleyip, kırıştırıp bir türlü ayırmayı başaramadığım için en sonunda kasiyerin elimden alıp, poşetin ağzını açıp, ürünleri doldurmaya başlamasıyla bana mütemadiyen tur bindirdiği yarıştır.

    poşet etabı olmasa kapışırım da... işte poşet etabı harcıyor beni.
  7. eğer kredi kartıyla ödüyorsam tam o sırada kasiyer fiyatı söyleyip, şifreyi istediğinde bütün konsantrasyonum bozuluyor arkadaş. tam devam edeyim derken işime, tekrardan fişi verdiğinde hepten bozuluyorum. lanet edip günüme devam ediyorum sonradan...