1. her ne kadar zahmetli olsa da belki evrilir de sevişirim diye besleyeni çoktur.
  2. yapmak istediğim şey ama böyle pet gibi değil bildiğin çocuğum olarak odası olacak parka götürcem avmde gezicez falan gibi eminim üst düzey ilgi alaka ile türkiyede sırıtmayacak ortalamada bir çocuk kadar görgü terbiye verebileceğime inanıyorum umarım eşim de bunu kabul eder ve bir maymun sahibi oluruz.
    wtf
  3. küçükken annem beni bir kere sirke götürmüştü.. detaylarını çok hatırlamıyorum ama en sonunda çok tatlış böyle giydirilmiş meksika şapkalı bir maymun var, parayla fotoğraf çekiniyordun. işte ben de çok istemiştim aldım maymunu oturttum kucağıma böyle oynuyorumm o kadar tatlı ki.. resmen primat lan işte al böyle çocuğun gibi sev.. o günden beri maymun beslemeyi falan hep çok isterdim bir kaç kişide görüp çok özenmiştim ama sağolsun ailem sayesinde balık dışında bir şey besleyemediğim için (7-8 yıldır kedi diye yalvarırım) yok allerjik yok kıl yok tüy yün diyip sağlık konusunda anormal hassas oldukları için sahip bulamadığım imkan.. hatta öyle ki dışarıda köpek sevdim diye azar yedim eve dönerken babam ellerimi arabanın camından sarkıttı ve evde elimi bizzat kendisi tentürdiyotla yıkadı hani siz düşünün ve tüm bunlar 2 ay önce falan oluyor. evim olursa hayvanat bahçesi gibi olacak kesin ileride ehehe
  4. kedinin oyunlarıyla başa çıkamıyorum; kaldı ki anahtarlarımı kaçırıp saçlarımı çeken bir maymun sahibi olmak beni çileden çıkarabilir.