1. iletim uçurulmuş. demistim ki:
    dogrusu memedir. göğüs değil. cekinecek bisey yok bunda.
  2. her yaşta sana hayat verebilir.
  3. şimdi efenim göğüs ayrı meme ayrı şeylerdir öncelikle bunun ayırımını yapmamız lazım. hele tıp öğrencisiyseniz, meme demediniz diye hocadan azar bile işitebilirsiniz.
    meme dediğimiz, erkekler için hala büyük bir sorunsal olan bu garip oluşumlar, fazlasıyla değişik tiplerde ve boyutlarda arzı endam edebilirler. ha herkesin memesine kimse karışamaz, bunun memesi bu şekildir onun memesi şu şekildir o ayrı.
    asıl önemli konu ise kadınlarda akciğerden sonra en fazla kanser gelişen organlardır. o yüzden her kadın kendi kendine meme muayenesi konusunda bilinçli olmalı ve muhakkak bu muayeneyi uygulamalıdır. hele ki ailede risk mevcutsa bu konu çok daha fazla önem arz etmektedir. erken tanının hayat kurtardığı unutulmamalıdır.
    memeler kahramandır, onları ihmal etmeyiniz
  4. areola mammae denen pigmentli alan doğum yapmamış kadınlarda pembe iken doğumdan sonra kahverengine döner.
    gamit
  5. şu hayatta hiç keşke sadece ağzımızdan burnumuzdan nefes almak zorunda olmasaydık dediysem, suratımı kaplayan iki meme nefes almamı engellediği içindir. anatomiyi değiştirmeye değecek, insana trakeostomi yaptıracak şeydir.
  6. dilimizden hic eksik olmasin dedigim seysi
  7. lappelduvide cemal süreya deyince yazmadan duramadım:

    "kirvem hallarımı aynı böyle yaz
    rivayet sanılır belki
    gül memeler değil
    domdom kurşunu
    paramparça ağzımdaki..."

    (bkz: 33 kurşun - ahmed arif)
  8. richard dawkins'in teorisine göre "meme" ^:ingilizce terim^; "nesilden nesile aktarılan ortak bilgi parçacıkları"dır. bilginin kopyalanması ya da taklit edilmesi yoluyla yapılan bu aktarım zamanla internet alemindeki "caps" diline de sirayet etmiştir. terimsel olarak bir benzerlik olmamasına rağmen kelime kökeninde "meme" aynı noktaya işaret etmektedir: tekrar ve kopya.

    internet ortamlarının "meme"leri ise knowyourmeme ya da memefactory gibi orijinal sitelerden yayılmış ve bugün en çok bilinenleri olan gag9 ve 4chan olarak alemlere yayılmışlardır.

    "caps" olarak görüntü kesitini kabul edilecek olursak "meme" için örnekler şu şekilde olacaktır:

    cevab veremedi
    bi ilhan irem vardı ne oldu ona
    seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım
    kedi canını senin
    reserved
    mustafa 8 yaşında ve arkadaşları ona einstein diyor
    liseli detected

    gibi kendini tekrar eden ve sürekli kopyalanan kalıplar verilebilir. Tüm dünyada en tanınan ise no-rage face olarak bilinenidir.
  9. açığa çıktığı zaman, erkeklerin iq seviyesini 30-40 puan düşüren.

    artık kan beyne gitmez, başka yerde pompalanır.

    tövbe tövbe...
  10. bu oluşumdan insanları soğutan bir başka başlığa konu olmuş vücut kısmı. yazık güzel amaçlarıyla burayı oluşturmaya emek veren insanların emeğine.
    eh