1. bir youser olarak gelen mesaja hemen cevap vermek gerekli aman sonra cevaplarim derseniz gelen mesaji bulmaniz cok zor. bu duzenlemeyi yapan kisi iliskilerde "msglsn galiba neyse kib bye" yazan kisiyle ayni. gec gelen mesajlarin intikamini aliyor. gelen mesajlara hemen cevap verin arkadaslar kizdirmayin birilerini.
  2. bu gelen kutusu ne olmuş böyle ya anlamlandıramadım.gelen mesaja anında cevap verirsem eğer konuşma giden kutusundan devam edebiliyor ama gelen mesaja anında cevap vermezsem (genelde veremem bir süre düşünür takılır öyle yazarım) gelen kutusundan mesaj uçuyor ve tekrar göremiyorum.bunu sadece ben mi yaşıyorum nedir durum..
  3. gelen kutusu mesaj sayısı : 0 görünüyor! mesajlarımı geri istiyorum, lütfen.
  4. site özelliklerini incelerken youser mertebesine yükselmeden kullanılamadığını farkedeceğiniz fasilite.
  5. bazı youserların konuyu komple yanlış anladığını gösteren başlıktır. doktor bu ne?
  6. noluyor ki? ayıptır söylemesi ben çatır çatır mesajlaşıyor, yardırıyorum
    parov
  7. gelen kutusunun boş olmasından sorumlu kişi computerguydır. daha fazla bilgi almak için kendisine mesaj atın. gerçi mesajınızı göremeyebilir malum gelen kutusu bozuk.

    bir yazarda sorunun ne olduğu şu şekilde yazmış ama ne kadar doğru bilemiyorum. neyse sorumlu kişiyi biliyoruz artık.
  8. içine ettiler ve düzeltmiyorlar/düzeltemiyorlar. mesajlaşmak işkenceye döndü resmen. ben mesajı geldiği anda pat diye cevaplayamam ki sonrada bulup cevaplayamıyorum öyle kalıyorum.büyük acemilik youreads yakışmadı kardeşim.
  9. burada mesajlaşmak o kadar kötü bir hale geldiyse tavsiyem, mesene adresi falan isteyin, burası çok kasıyor diyip özele kaçmak da kolay olur.