1. yakın arkadaşlarımdan birinin en belirgin özelliğidir.

    o kadar yakınız ki, ikimiz de bunun sadece bana karşı yapılmadığını biliyoruz. yani herif onun böyle bir insan olduğunu bildiğimi biliyor fakat bu huyundan vazgeçmiyor.

    ikimizin de her şeyi bildiğini bilmemize rağmen, her seferinde de utanmadan kılıf uydurmaya çalışıyor.

    kılıf uydurmaya çalışmasının da ikimizin farkında olduğu bir durum olduğunu da biliyoruz üstelik.

    ulan, ne pis bir herifmiş ya, allahın cezası.
  2. yeni uyanmış olabilir. insan yeni uyandığı zaman direkt telefona hücum ediyor genellikle. tak tak mesajları okuyup kalkınca yazarım diyip evden çıkma telaşıyla unutabiliyor. ihtimal çok. bilerek de yapıyor olabilir orası ayrı...
    chef
  3. bunu çok yakın arkadaş olmayan biri yapıyorsa bir kaç defa tekrar etmesinden sonra benden aynı muameleyi görür. işi olur falan anlayış gösteririm ama sürekli yapan var. aynı muameleyi yapınca da laf söylerler, bende koşarak uzaklaşırım o kişiden.
  4. son dönemde yapılan bir araştırmaya göre alınan mesaja cevap verme süresi karşı tarafın size verdiği önemi göstermektedir. bunu herkese yapan insan ya çok rahattır ya da insan ilişkilerini önemsemiyordur.
  5. birisi bir şey yazdı mı hemen cevap vereyim beklemesin diye düşünüp cevap yazıyorum ama bahsi geçen durumla karşılaştığımda kendime net abi aptalsın diyorum sen karşıdakini düşün bekletme ama o seni umursamasın, sanki böyle olunca karşı taraftan değersizmişim gibi hissediyorum saçmalık
    vowel
  6. bunu yapan insan erkektir. bunun hesabını tutan insan kadındır. kedi şapşik bir hayvandır.
  7. umursamıyorum çok meşgulüm imajı vermekten başka bir durumu göstermiyor. bizlerde hala o insanlara önemli olduklarını hissettirircesine yazdıkları an geri dönüş yapıp gene takılmamaya devam ediyoruz. amaç nedir, bu sirkülasyon nasıl işler bilmiyorum ama samimiyeti zedeleyen bir tutum olduğu kesin.
  8. müsait değildir veya sizi yeterince önemsemiyordur. yorumlanmasını size bırakıyorum.
  9. isi vardir. bu kadar derin manalar aramayin arkasinda isin.

    tabi "musait olunca yazicam" demesi hos bir jest olurdu ama odun falansa demez boyle seyler.
  10. mesajı görüp cevap veremeyen insandır o anda. sabırlı olun.