1. bende geldim bende, sözlüklerde bile insanlar birbirini ötekileştiriyor. vay arkadaş. ötekileştirmeye hayır!
  2. meta bitmiş herkes burada. yan hesabımın nickini kapıp da geldim. merhaba. sevin bizi.
  3. hoş geldiniz diyorum her ne kadar ben de göçmen bir suser sayılsam da^^ yani sizden sayılırım şu anki ruh halinizi anlayabiliyorum.

    umarım sözlüğü pozitif anlamda iyileştirmeye geldiniz, eh pek yönü yoktu zaten ama her zaman her şeyin daha iyisi vardır. kolonya tutalım adettendir.
  4. aslinda gocmen degilim. onceden sizmistim araniza. metacilar iyidir ya. sevin onlari.
  5. meta sözlük de yazardım ve aynı zamanda da burada da yazardım, ekşiden atılınca bu iki sözlüğe geçmiştim. atılma sebebim ekşi sözlük'ten kaçıp youreads'e sığınmakburada açıklanmakta. meta'nın yedek alma linki sağlanırsa oradaki girdileri buraya taşıyacam.
  6. zamanında ekşiden metaya göç ettiklerinde " evimde dizi çıkmış pijamalarımla otururken misafir gelmiş gibi oldu." demiştim. şimdi anahtarımı almayı unutmuşum da komşu teyze beni çağırmış gibi hissediyorum. sanırım komşunun çocuğu da beni pek sevmiyor...
  7. ben de varım:) bizim yazarların burada olmasına rağmen henüz alışamadım bu ortama. arada metaya girip profillere bakıyorum. zaten yavaş aktığı için tüm girdileri okumayı, bir başlık açıldığında, girdi okunduğunda kimin yazdığını nicke bakmadan tahmin etmeyi özledim. neyse belki geri açılır belki buraya alışırım belli olmaz.

    hem göçün iyi sonuçları da var, nicki yanlış alan yazar(lar) düzeltmiş^^
  8. hosgeldiniz arkadaşlar radyo yayınları keyifli geçiyor tavsiye ederim özellikle bona dea'nın yayınları.
  9. babasının tarlası sanki, iyi adam bu bad boy ama bazen ayarı kaçırıyor.
  10. "duyduk ki larden buradaymış, çoluğu çocuğu topladık geldik. o bize sahip çıkar. iyi adamdır larden" şeklinde yazmaya başlayıp da larden'in değil hepimizin tanımlanması gereken başlık olduğu aklıma geldi.

    sözlükleri faaliyetine son vermiş ve yeni bir çatı arayan zararsız topluluk.
    parov