1. yeni bir grup mesajlaşma mobil uygulamasıdır. sunduğu hizmet ise iş veya sosyal çevresinden dolayı birden fazla muhatabı bulunan kişilerin muhataplarına mesaj yoluyla hızlıca ulaşmasını sağlar.
    örnek üzerinden anlatmak gerekirse üniversitede hoca, sistemde sınıflarını oluşturur ve sınıf kodlarını öğrencileri ile paylaşır. öğrencileri o kodları mileo’ya girer ve sınıfa dahil olur. hoca, öğrencilerine ödev hatırlatması yapmak istiyor. site üzerinden veya mobil uygulama üzerinden hesabına girer ve mesaj göndereceği sınıfını seçer, mesajını yazar ve o mesaj o sınıftaki bütün öğrencilerin cep telefonuna gelir. böylelikle herhangi bir telefon numarası kaydetmeden, ister tüm sınıfa isterse tek bir öğrenciye, mesajla ulaşır. ve bu mesajlarını ister tek yönlü atar, yani mesajı attığı kişi sadece mesajı görür, cevap veremez, isterse çift yönlü atar, karşılıklı mesajlaşır.
    mileo öğretmen-öğrenci, öğretmen-veli, antrenor-oyuncu, vakıf-dernek yöneticisi-üye arasındaki bağı pratik ve gizlilik içinde sağlayarak topluluklar için iletişimi kolaylaştırıyor. tema olarak ‘anonim grup mesajlaşma’ yı esas alan mileo, bir grubu yöneten tüm lider pozisyonundaki kişiler için vazgeçilmez araç olabilir.
    mileo’yu farklı kılan özellikler :
    -herhangi bir telefon numarası takasına gerek bırakmaz, sadece aldığınız kodu grup üyeleriyle paylaşıyorsunuz,
    - dropbox ve google drive içinde tuttuğunuz dosyaları direk paylaşım
    - tek yönlü mesaj gönderebilme
    - numarasız mesajlaşma
    - hem android hem ios hem de standart telefonlarda kullanma
    - sms ile gruba dahil olma

    android ve iphone da mileo yazınca direk cıkıyor denedim gayet iyi.