1. adının artık 'milli istirahat teşkilatı' olarak değişmesi için meclise öneri sunulmalıdır.
  2. keşke tayyibe hakaret edenleri bulacağına şu bombacıları falan da bulabilse. a pardon ya bulsalar bile eylem yapmadan yakalayamıyolardı ki!evet adamlar bombayı patlattı hadi gidip tutuklayın gerizekalılar.!!
  3. basılmayan kitabı bulup ele geçirebilirken, patlamayan bombacıyı bulamayan kurum.
  4. ancak sosyal medyadaki yorumları, kimin küfür edip etmediğini, dine, kimliğe, ailenizin geçmişini araştırsın sizi bunlara göre devlet kurumlarına yerleştirsin ^:asgari ücretle^. başka bir işe yaramayan teşkilat.
  5. vagus
  6. varlığı bizi korumamaktadır. dosta korku, düşmana güven vermektedir. bizler vergisini veren vatansever vatandaşlarız. bütün istediğimiz en azından cesetlerimizin tek parça olması. çok görmeyin.
  7. milli ıstakoz teşkilatı olsaydı eğer milli istihbarat teşkilatından daha faydalı bir kurum olabileceğini düşündüğüm kurumsu şey.
  8. şu an kuvvetle muhtemel, muhalif kurumları ve internet kullanıcılarını fişlemek, esma esad ve beşşar esad arasındaki mektupları ele geçirmek vb. çok mühim konular üzerinde çalışmakta olan kurum.
  9. bazı insanların isteği doğrultusunda, o insanların istediği gibi, o insanların istediği kadar çalışan kurumdur.
  10. ayrica terör saldirilari gibi olaylarda, olayin nedenleri, amaclari üzerine yogunlasmayi önleme amaciyla, gündeme getirilen, günah keciligi rolü bicilen, bir kurum.