1. bekir develi' nin talep olarak dillendirdiği, internetten yaptığım kısa süreli aramada gördüğüm kadarıyla da facebook ve twitter gibi bir milli sosyal medya platformunun oluşturulması gündemdeymiş.

    şahsen böyle bir uygulama yapılsa bile ben oraya üye olup paylaşım yapacağımı sanmıyorum. kime nasıl güveneceksin memlektte. neyse efenim, bekir develi'nin paylaştığı yazıyı şuraya kopyalayayım da tekrardan aramayla uğraşmasın kimse:

    "mühim bir öneri..!

    hep söyledim yine söylüyorum..!
    devletimizin millî ve yerli bir sosyal medya platformu (twitter benzeri) geliştirmesi şart oldu. facebook ve twitter gibi sitelerin insiyatifi amerika'da.isterse açıyor isterse kapatıyor.twitter olmasaydı bizler 15 temmuz'da bu kadar hızlı örgütlenemeyecek ve olaylardan anlık haberdar olamayacaktık.ben o gece çok korktum amerika en ihtiyacımız olan zamanda twitter'ı donduracak yada kapatacak diye.
    biz niçin her kritik zamanda amerika'nın gözünün içine bakalım? yerli bir yazılım geliştirmek bu kadar mı zor? isteyen yine twitter,facebook kullansın ama bizim millî yazılımımızda hazır bulunsun telefonlarımızda.
    inşallah yetkililer bu çağrımıza kulak verirler ve bu konuda tez vakitte derde derman olacak adımları atarlar..
    ve son söz olarak (artık ne yazık ki iyice şerbetlendiğimiz için) umarım yetkililer bu yazılımı geliştirip kullanıma sunduktan sonra tüm sistemin düğmesini bir paralelciye teslim
    etmezler..!

    bekir develi "