1. mahallenin en güzel abisiydi.

    sona kadar yanından ayrılmayan kadınla ''bundan sonra benim haracımı sen ye'' diyerek tanışan güzel abimizdi.

    kimseyi kıramadığı için, maddi zorluk yaşayan onlarca farklı plak şirketinden albüm çıkaran güzel abimizdi.

    son dönemlerinde sistemin, sırf para kazanmak için onu kullanmasına ses etmemesi bile güzelliğindendi. yıllarca hor görülen sevenleri biliyordu bunu en çok.

    özledik be baba. çok özledik.
  2. bugün ölümünün dördüncü yılı. vefat ettiği tarih 03/03/2013 tarihinde izmir kordon'da bütün seyyar satıcılar da yasa girmiş, hepsi o eski radyolarından müslüm gürses şarkıları dinliyordu.
  3. bütün şarkılarında hislerime tercüman olan adam. zamansız oldu bu gidişin baba. ruhun şad olsun. sevmeyeni anlarım ama çamur atanları buradan oraya kadar alayına koyar geçerim.

    edit: imla.
    ryu
  4. nazarımda türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük ses sanatçısı ve bestekârıdır. her bir şarkısı birer felsefi düşünce, hayat hikayesi ve acı tecrübelerden oluşuyor. dünya tarihinde kaç tane sanatçı bunu yapabilmiş, yapabiliyor? kendisi babaların babasıydı... kaç nesil onun şarkılarını dinleyerek sevdiğine kavuşacağı günlerin hayalini kurup, hüsrana uğradığı zaman yine başucunda müslüm gürses şarkılarında kendisini buldu...

    ruhun uçmağa varsın baba. asla unutulmayacaksın...
  5. son bir yıla kadar hiç dinlemediğim ama sonra bir dizi de hangimizi sevmedik şarkısını dinleyip, diğer şarkılarını merak edip dinlediğim değerli bir sanatçı. bu olayda üzücü birsey var gerçek sanatçıların eserlerini popüler kültür bize empoze ederse dinleyebiliyoruz oysa böyle sanatçıların eserleri hiçbir zaman unutulmamalı.