• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.14)
my name is earl
kimseye yararı dokunmamış bir kapkaçcının hayat felsefesi piyangodan 100 bin dolar kazanınca baştan aşağı değişiyor. kazandığı para ona “yar olmayan” earl, geçirdiği kazadan sonra karma felsefesine sığınıyor. “my name is earl”ün başkahramanı, “iyilik yapıp, iyilik bulma” peşinde...
hedefine ulaşması için earl’e yardım edenler arasında çok parlak bir zekası olmayan kardeşi randy (ethan suplee), kaldıkları motelin kat görevlisi catalina (nadine velazquez), hep gittikleri barın sahibi ve eski eşinin sevgilisi crabman (eddie steeples) ve kendine pay çıkarabileceği bir durum olduğu zamanlarda ortaya çıkan eski eş joy (jaime presley) var.


  1. hay allah nostalji yaptım. pek severdim earl'ü, unutmuş gitmiştim şu başlığa denk gelene kadar.
  2. en sevdiğim dizi. bu dizi kadar samimi ve özgün bildiğim tek dizi (bkz: shameless) olabilir. aklımda kalan en güzel enstantene ise randy' nin dünyanın en uzun cücesi yarışmasına katılmak istemesi, earl' ün "sen cüce değilsin" demesi üzerine üzülerek vazgeçmesidir.
  3. geçen gün aklıma geldi, torrentten yüksek kaliteli bölümlerini indirip izlemeye başladım. etrafımdaki herkese de önerir oldum. harika bir dizidir bana göre. hastasıyım ve çabuk bitmesin diye olabilecek en yavaş şekilde izliyorum.
  4. gelmiş geçmiş en iyi sitcom listemde her zaman ilk beştedir.

    earl - randy diyalogları başka bir dünya.