1. tespit ustası ve türk karikatürünün en başarılı temsilcilerinden umut sarıkaya'nın tek başına çıkardığı mizah dergisi. ilk sayısı mart ayında çıkmakla beraber dergi 3 ayda bir yayınlanacak. yazılarıyla, karikatürleriyle tam 52 sayfa umut sarıkaya. hayranları daha fazla ne isteyebilir ki? belki 3 ay bekletmemesini. olsun o üretsin biz bekleriz.
  2. birincisi sayısını kahkahalar eşliğinde büyük bir zevkle şıp diye bitirdiğim,umut sarıkaya'nın azmini ve yeteneğini takdir ettiren mizah dergisidir.
  3. yarın 3. sayısı çıkıyor. dopdolu 52 sayfa . karikatür sevdalılarına duyurulur.
    gamit
  4. halihazırda birbirinden eğlenceli 4 sayısı bulunan dergi. dergilerin en tadından yenmez kısmı da çizgi roman bölümleri.
  5. umut sarıkaya'nın yıllardan beri planlayıp sonunda hayata geçirdiği projesi. dünya klasiklerini çizimleriyle bir nevi yeniden yorumladığı bölümler tadından yenmiyor. 3 ayda bir çıkmaktadır.
  6. kafa dergiyi takip ediyorum ben. ondan önce de ot dergiyi takip ediyordum. nejat işlerin bavul dergiye geçmesi twitterdan reklamlar falan iyice tiksindim bu dergiden. hali hazırdaki dergilerin kopyası gibi. aslında esasen ben nejat işleri oldum olası sevmedim. adam sürekli kadın popülizmi yapıyor ve bu sayede hayvan gibi reklam yaptı. biz de kadınların ezilmesini istemeyiz ama rte nasıl islam popülizmi yapıyorsa nejat işlerde kadın popülizmi yapıyor sürekli.

    kafa dergi sırf ilber ortaylı için bile okunur bence.
  7. sayfalar arasından samimiyet akan umut sarıkaya dergisi. her sayfası ayrı beni benden alıyor. çok seviyoruz, öyle böyle değil.
    zizz
  8. umut sarıkaya'nın, tek başına çıkardığı, uzun yazıları ve "nokta gözlü" karakterlerini barındıran, mizah anlayışını biriktirip, üç ayda bir kustuğu ve güldüren dergi.

    piyasada ki çoğu karikatür dergilerinden daha iyi seviye olduğu, ama niyeyse ilk sayısından sonraki sayılarını alamadığım dergi.

    tek başına dergi çıkarmak ve tutulması bu işin üst seviyesi olabilir. aynı müzik grup elemanının, ileride tek başına solo albüm çıkarması gibi. var olan uykusuz dergisinden terfi etmiştir.
  9. giriş sayfasında editörün notundan sonra bir dünya klasiğinin umut sarıkaya tarafından yorumlandığı, rak müzik bölümü olan, arada düz yazı arada karikatür bulunan güzeller güzeli umut sarıkaya dergisidir. arada konuk karikatüristler de gelmektedir. en arka sayfasında sürekli "göd cebi" dergisinin müjdesi verilir.
    jimi
  10. ülkede basılan en içi dolu materyal. kitap, roman, dergi fark etmez en iyisi. çok akıllıca. çizimlerine zaten diyecek lafım yok ama klasikleri yorumladığı kısımlar şahane.
    sezgi