1. kisinin medeni haline gore degisiyor. eger bekarsa "kafada", evliyse "iki bacak arasi"'na duser tutarliligiyla one cikmis toplumlarda.
    alkol
  2. namus bakistadir canlarim. neye nasil baktiginizdadir. felsefe yaptirmayin bana. çok basit:

    önünden bir afet gecer ve sen o afetin dogal halinin o oldugunu kavrayamazsin (dogal afet oldugunu anlayamazsin.). sik sik konusmaya baslarsin: eksik etek, kesin yemistir, kasar, bilmem ne falan diye.
    afet, o an sana ve seni uyarmayan yanındaki sahsa orospu karakterli, namus yoksunu biri olarak görünmüstür. gercekte oyle olsa bile bakis acinda sorun oldugu icin, binbir turlu ihtimal olabilecegini dusunmedigin icin namus o kisinin seklinde, yasam tarzinda degil senin bakisinda aranır. bak dikkat et. önünden gecen orospu ruhlu biri olsa dahi namus o kiside değil senin bakisinda aranir diyorum. ne demis victor amca:

    bir bakisin kudreti bin lisanda yoktur
    bir bakis bazen sifa bazen zehirli oktur...

    kimin ne oldugunu kimse bilemez canlarim. hele de bu zamanda...

    saglicakla...
  3. iki kulak arasında
    t
  4. namus çin'de de olsa gidip alınız bayım, çünkü buna ihtiyacınız var gibi gözüküyor.
  5. namusun bir organ, uzuv vs olmadığının anlaşılamadığı toplumlarda sıkça dile getirilen soru. illa bacak arasında, kafada, gözde ne bileyim böbrekte neden aranır anlamam. ahlakın, etiğin yanında aramak gerekir kendisini, bir şeyin namussuzluk olması için ille de cinsellik bulaşması gerekmez.
  6. namus beyin +bilinç altındadır. bacak arası tamamen ahlak, erdemli insan için kasıttır.

    yanlız namus bacak arasında değil diyorsak geniş olduğumuz anlamına gelmesin.

    böyle saçma soruya bu kadar cevap verilir.
  7. senin kafanı kuşa taksak ters uçar deyimiyle ozdestirdim dostum namus bekciligine gerek yok aramayın herkesin kendinde saklı
    belit