1. yaklaşık 3 hafta önce, bir arkadaşım vasıtasıyla nefes terapisi ile tanıştım. ve tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.

    öncelikle ücretsiz bir eğitim ile başladık. sonrasında seans alıp almayacağım konusunda kararsız kaldım. bu karasızlık kısmı önemli. anında kendi kendinize bahanelere başlıyorsunuz. lan o kadar parayı kendime harcasam zaten mutlu olurum. aman zaten kayda değecek bir sıkıntım yok vb diye.

    velhasıl ne olduysa oldu ve ilk seansıma başladım. ilk gün sürekli anlattım. şuna sinirleniyorum, buna sinirleniyorum diye. sağ olsun çok iyi bir dinleyici ama benim için yine yeterli gelmedi. eyvallah dinliyor da eee, sonuç diyorsun kendi kendine. ikinci seansa gittim. sanki daha sakin olduğumu hissettim ama yine emin değilim. yav şimdi böyleyim, üç gün sonra özüme dönerim diye düşünüyorum ki bu soruyu dile getirdim. aldığım cevap; nefes terapisi ile öğrendiğin bilgiler unutulmuyor korkma dedi. (aradan üç hafta geçti ve hala aynıyım). üçüncü gün ve dördüncü gün de gittim.

    sonuç olarak; herkeste farklı noktalara değinilerek, daha mutlu olmanız amaçlanıyor. ve gerçekten de işe yarıyor.

    hatta başımdan geçen bir olayı anlatayım; normalde çok sabırlı bir insanım. ama sinirlenirsem kaç. hayatı o kişiye zulüm ederim. niye çünkü sabırlıyım ve sen benim sabrımı baya bir zorlamışsın. neyse geçen gün kardeşime elli defa ders notlarımı atma dedim. sen tut bu notları at. tabi benim kan beynime çıktı. atma dedim, hem de kaç kere niye atıyorsun? normalde olsa birkaç gün konuşmam. sinirlendim ama kısa sürdü ve uzatmadım. olana ve ölene çare yok diye düşünerek.

    şimdi her şeyi tek tek anlatmam çok uzun sürer. ama bir araştırma yapabilirsiniz. ben ankara’ da seans aldım, istanbul’ da önereceği bir tanıdığı varmış. nefes terapisi almak isteyen olursa internetten kendiniz birini bulabileceğiniz gibi, isterseniz bu konuda ilgili kişilere sizi yönlendirebilirim.
    ozumm
  2. bir terapi yöntemi. nefes koçunuz olabilirim.

    malum koyunun çok olduğu yerde koç da çok olurmuş.
  3. dediğim gibi bir terapi yöntemi. yalnız siz dikkat edin, koçun olduğu yerde koçluk yapmaya kalkışmayın. bir boynuzuyla, yıldızları görebilirsiniz. evet böyle güzel sonuçlar alınıyor.
    ozumm