1. bende diyorum ırmak kazuk falan, dilara gönder falan niye çıkmıyor hiç diye. maalesef küçülmeye çoktan başlanmış ve gittikçe küçülerek kapatılacakmış diye okuduğum hadise.

    ülkede tartışmasız en dolu spor programlarını barındıran spor kanalıdır.

    en çok "b planı"na yazık olucak ama o programıda bir zahmet ntv den falan devam ettirsinler.

    "gol" programını özliycem. güntekin onayın programda bahsettiği bir çok kitabı alıp okumaya çalışıyorum futbol adına çok iyi kitaplardan bahsediyor, yazık olucak.

    buz hokeyi ile ilgili hiç bir program olmadığı için çok sövüyordum beddualarım tuttu galiba ::dd ;)

    sports tv buz hokeyi avrupa şampiyon lar ligini ve türkiye ligini vermeye başladı ama yayın kalitesi çok kötü :((
    dkare
  2. rakiplerin deli gibi yatırım yaparken,sen para harcamamak için la ligayı nbayı bırakıp belçika ligini yayınlarsan bi zahmet dükkanı kapat zaten.
  3. spor=futbol olmasa da eğer en popüler spor olan futbol için yeteri kadar yatırım yapılmazsa bir spor kanalının kapanması şaşırtıcı değil.

    o değil de dün gece yatmadan önce sadece başlığı görüp girip okumamıştım ve uyuduktan sonra rüyamda gördüm olayı. ntv spor'u açtığımda ntv spor'un kapanıp onun yerine başka bir spor kanalı geleceği yazıyordu (cnbc-e - tlc gibi). yeni kanalda da ilk gün 2 futbol maçı yayınlanacakmış ve ikisi de milli maçmış. "avrupa şampiyonasını bu adamlar mı almış" derken maçlardan birinin kosta rika maçı olduğunu gördüm, sonra ne kupası olduğunu anlamaya çalışırken rüya bitti. şu rüyayı duyan adam beni dertsiz tasasız biri zanneder yalnız. o kadar şey varken gidip neredeyse hiç seyretmememe rağmen ntv spor falan görüyorum, garip.
  4. önce e2, sonra cnbc, şimdi ntv spor kapanıyor. doğuş grubu televizyon işinden çıkacak heralde. yakında star ve ntv de satılabilir
  5. ramazan geceleri sahur programı vermeyen tek kanaldı. özellikle yaz dönemine denk gelen ramazan aylarında beni cennet mahallesi ya da doktorlar başlayana kadar sıkılmadan oyalamıştır. bu arada da tenisi sevdirmiştir. işin kötüsü beyaz tv deki saçmalık devam ederken bu kanalın para kazanamadığı için kapanmasıdır.
    wtf
  6. ntv spor resmi twitter hesabının açıklaması " son günlerde sosyal medya ve basın organlarında yer alan "ntv spor kapanıyor" içerikli tüm haberler asılsızdır. kamuoyuna duyurulur."
    ashes