1. malum bazen duruma göre entel kız tavlamak için gerekli oluyor.
  2. michel foucault bence tepe noktasıdır bu işin.

    sonra da entel camianın çok sevdiği pessoa gelir.
  3. entellik falan gözetmeden güle güle her yerde umut sarıkaya kitapları okuyabilirim. kitap okuyarak kız tavlama biraz eskide kaldı sanki ya. sen oturmuş karl marx okuyorsun ama muhabbetin futboldan kız muhabbetinden ileri gitmiyorsa ne işe yarar o kitap? çirkin bir kızın makyaj yapıp göstermelik olarak güzel durmasından farksız bir şeydir bence bu.
    jimi
  4. sanırım entellektüel denmek istendi.
    entellektüel =das kapital önermesi haline gelen başlık.çünkü adam smith okuyan ya da john stuart mill okuyan çomardır. (bkz: ironi)
    tanım:içeriği değil nasıl okunduğu önemlidir. ama mevzu kız tavlamak ise bir adet kürk mantolu madonna bir adet tutunamayanlar.entellektüel gözükmek söz konusu ise ayrıntı yayınlarından herhangi bir kitap
  5. neydi bulacağım.
    hah şu bence ben okumadım entel de kılınamadım ama şu:
    (bkz: cehenneme övgü)
  6. olan marx'a engels'e oldu iyi mi? bunları okumak neden entellik olsun yahu? bunları okuyan adam düşünüyor, bir şeyleri anlamaya çabalıyor demektir; ameledir bildiğin. entel denilen şahsiyet bence düşünmeye üşenip hissediyorum kolaycılığına kaçandır. bunlar da genelde, evet lafı sakınmaya gerek yok, orhan pamuk, ahmet altan, küçük iskender benzeri yazarlarla haşır neşir olurlar ^:swh^.
  7. kuran.

    şaka lan şaka. tanrıların arabaları - erich von däniken