1. escinsel iki vatandasimizin toplum baskisindan kurtulma yontemidir. kocasi olarak yazilan kisi durumun farkinda ve hala saklama taraftari.
  2. "yillar önce nüfus cüzdanimi kaybetmiştim"

    araştırmalarını sürdüren polis, ölen kişinin nail ç. olduğunu, şükran a.’ya ait nüfus cüzdanı kullandığını tespit etti. polisin ulaştığı gerçek şükran a. “yıllar önce nüfus cüzdanımı kaybetmiştim. beni polis merkezine çağırdılar. ölü göründüğümü söylediler. ben hayattayım. yıllar önce çalınan nüfus cüzdanımla neler yaşanmış. ben de şoktayım” dedi.

    polisin olayla ilgili araştırmaları sürüyor.
    belit
  3. matrix gibi matrix be!

    hanım kızımıza soruyorum; "have you ever had a dream, 22yaşındaki fıstık, that you were so sure was real? what if you were unable to wake from that dream? how would you know the difference between the dream world and the real world?"

    üzünç bir haber neticede, 5 yıl sonra filmini çekseler cidden kapalı gişe oynar.
  4. umarın kızını hastanedeki fakir bir kadından çalıp kadına çocuğun öldü gibi şeyler söylememiştir.
    anladığım kadarıyla transmış.böyle söylense olay daha net aslında. ben o kadar kafa patlattım kocası nasıl bilmiyormuş diye.
  5. dışarıdan bakılınca her şeyin olurunda gittiğini düşündüğümüz toplumun ne olayları gizlediğini gösteren hayrete mucip hadisedir.
  6. bişey anladıysam aseksüel lezbiyen arap travestisi olayım. o kadar karışık ki gerçekte ne olmuş bitmiş merak ettiriyor.