1. kemal ekşioğlunun fotoğraf versiyonu ^:içerik hırsızı^
  2. testleri vardı başta iyi güzel bazen eğlenceliydi ama şimdi öyle kasmış öyle abartmış ki facebookta milletin abuk sabuk sonuçlarını görmekten gına geldi.

    (bkz: hangi siyasetçi senin sevgilin olmalı?)

    özellikle bu başlık için söylüyorum: bu kafanın bence "ıstırırım recep tayyip erdoğanı yalarım" diyen amca kafasından çok farkı yok. ıstırırım
  3. yorumlardan birisi düşündürmüş ve güldürmüştür:

    "şu amınakodumun yorumlarına size ne çıktığını yazmayın da 2 muhabbet çevirelim. gerizekalı mısınız lan siz umrumuzda mı sanıyorsunuz size ne çıktığı ? beyin fakirleri sizi. sırf yorumlar için geliyorum buraya bi bakıyorum ne çıktığını kopyala yapıştır yapmış ambeyinliler."

    adam haklı beyler...
    buzlu
  4. kusturmaktadır artık, yeter be.
    ayrıca yukarıda da bahsedildiği üzere ordan burdan topladığı içerikleri, özgün içerikmiş gibi yutturmaya çalışan ve bir de utanmadan fotoğrafları falan kaydetmenize izin vermeyen sitedir. yazarları(!) da uzun deneme sürelerine tabi tutup, beleşe çalıştırdıkları rivayetleri de mevcutmuş.
  5. Her yapılan işi neden kötülüyoruz? Onedio güzel bir derleme sitesidir. Bana ne özgünse ya da değilse, özetliyor mu? Evet. Bugün neyin nasıl algılandığının en güzel özetidir.
    Kısa net cümlelerle sanat eserlerini bile anlatmaya çalışan insanlar yazıyor bu sitede. Yalnızca en iyi videolara ya da "Bu fotografta kaç kuş var" testlerine bakmayın. Bulmak istediğiniz zaman, güzel şeyler de öğrenebilirsiniz.

    Örnek 1
    örnek 2
  6. paylaşımlarının kabaca yüzde yetmişinin iyi, kaliteli paylaşımlar olduğunu düşündüğüm sitedir.
  7. yaptığı iş teoride çok basit gibi görünse de pratikte o kadar kolay değildir. günümüzde internet bilgi çöplüğüne dönmüş durumda. bu karmaşadan sürekli ilgi çekebilecek bilgileri damıtarak toplamak, bunlara uygun görselleri tam yerinde kullamak göründüğünden daha çok uğraş isteyen bir çalışma. evet son zamanlarda eski kalitesinde değil orası ayrı bir sorun.
  8. sağdan soldan çaldığı bilgilerle ticaret yapan içi boş site.
  9. buzzfeed'in Türkçe versiyonu ayrıca editörler ya ekşi sözlükte yazar ya da ekşiden entry alıyorlar.
  10. içimin bir türlü ısınamadığı, milletin ne bulduğunu anlayamadığım 'mynet' türevi site. 'mynet'i de sevmezdim zaten.