1. saygıdeğer youreads üyeleri online alışveriş yapıyorlar mı? yapıyorlarsa sitelerin linklerini bıraksalar da bilen bilmeyen faydalansa.
  2. geek, güzel bir uygulamadır. google play den indirip göz gezdirin. hoşunuza gidecek, eminim. 3 liraya aldığım saat, 150 liraya aldığım projeksiyon cihazı, takı toka çakı çakmak ile gerçekten şahane. 3 liraya çinden, singapurdan, hong kongtan ürün almak ve gönderilmesi komik ama güzel.

    dx, bangkok gibi uygulamalar da vardır.
    han
  3. Arkadaşlar malum öğrenciyiz. Cepte para yok AVM'lere gidip har vurup harman savuramıyoruz. Ama yine de ihtiyaçlarımız var alacağız bir şekilde. Ev arkadaşımla ortak kulaklık almaya karar verdik. Özel bir şey olsun istedik. Böyle kaliteli olacak hemen bozulmayacak. Neyse aradık ettik falan, küçük yerde öğrenci olduğumuz için aradığımız bulamadık haliyle. Arkadaşım öğrenci az limitli kredi kartıyla bu sorunu çözebileceğimizi söyledi. Nasıl olacak acaba diye düşünürken akilliphone adresinde aradığımız kulaklığı bulduk ve sipariş ettik gayet memnunuz oturduğu yerden alışveriş yapmayı sevenler ve bütce sıkıntısı olanlar için bence birebir tavsiye ederim.

    http://www.akilliphone.com/