1. seks esnasında ister sevgili olun, ister karı-koca; her halükarda, kadını bu tanımlamaya oturtmaya çalışırsınız. hadi ama! ne demek istediğimi anladınız..

    + ohhh yavrum, sen benim orospum musun?
    - ahhh, evet yalnızca senin orospunum, daha hızlı..

    işte bunlar hep libido. ama şunu da söylemeden edemeyeceğim; sizi gerçekten seven birisi, seks esnasında bile sizin için böyle kelimeler kullanmaz, çünkü kıyamaz. hatta size gerçekten aşık olan biri sizinle seks yapmayı bile düşünemeyecek haldedir. onun için en büyük haz sarılmaktır, sonsuza kadar öyle kalmak...
  2. esnaftır.
    para karşılığı hizmet verir.
    ürünü de mutluluktur.
  3. Benim gözümde en tehlikeli olanı; erkek orospusudur.

    Bunların adı var mı bilmiyorum ama ilk kez birine erkek oroposusun demek istemiştim.

    Bu yazıyı 10.09.2016 saat: 01:22 de yazmışım. Yazdım ve göndermedim çünkü çok sinirliydim. Kısmet bugüne imiş. Ee o zaman neden bir erkeğe orospusun demek istediğimi anlatayım.

    Gelenin geçenin kapı şifresini doğru yazamaması üzerine, sürekli zilimize basılması ile başlıyor hikaye. Evde hasta mı var, bebek mi var denmeden, günde en az beş kere yanlışlıkla zilimiz çalınırdı. Bu durum yaklaşık iki sene sürdü. Sürekli yöneticiye kapı şifresinin değiştirilmesini rica edip ama sallanmadığımız aşikardı.

    Ve zurnanın zırt dediği yer olan bir cuma akşamı (sallamadım valla üşenmedim tarihe baktım) yine aynı hadiseyle karşılamamız üzerine, yöneticinin kapısına dayandım. Gayet sakin diyemiyorum ama üsluplu bir şekilde durumu anlatıp şifreyi değiştirmesini söyledim.

    Herifte nasıl dilli anlatamam. Bana tee yöneticiliğe nasıl başladığını, yöneticiyken neler yaptığını başladı anlatmaya. Sonu yok! Bir ara soluklandı. Dedim fırsat bu fırsat gir araya. Bakın dedim beyefendi tamam güzel şeyler yapmışsınız ama benim tek bir isteğim var o da şifre değişsin lütfen.

    Mantıklı ve normal insan ya tamam der, ya yok der. Banane neler yaptın nasıl başarılar sağladın. Sanki ben dur demeye çalışmamışım gibi herif hala anlatıyor. Nasıl sıkılıyorum dinlerken. Ümüğünü sıkıp bir anlık cinnetti diyeceğim haberi yok. Neyse bu hala anlatıyor yöneticilik başarılarını. Bir soluk daha aldı ve araya girdim yine. Alt tarafı yöneticisiniz duyanda devlet yönetiyor sanır denemle artık durumlar değişti. Artık benim can tehlikem vardı.

    It herif bana hakaret etmeye başladı. Ben de kendimi zor tutuyorum, asaletimi bozmamaya çalışıyorum. Tek söylediğim kötü söz sahibinindir oldu. Ama bir şey de diyemediğim için, içimden sürekli orospusun diyorum.

    Zaten orospu olduğu ben eve geçer geçmez babamı arayıp kızınız bana küfretti demesi ile tecelli oldu.

    Düzeltme: video açılmıyormuş. O yüzden linki bırakıp kaçıyorum. Bilgilerinize.

    Kemal Sunal - seni orospu seni sahnesi.
    https://youtu.be/ZW1qa3OrfLg
    ozumm
  4. aslında mankenlerde vücutları üzerinden para kazanır ama gelin görün ki orospular aşağılık kimse iken,mankenlere sonsuz saygı duyulur.
  5. terazidir. dünyadaki her şeye bir ağırlık belirleyebilmek ve sonra ağırlıkları kıyaslayıp rasyonel tercih yapabilmektir. fikrini, kendini, dostunu, bedenini gibi etiketlendirilemeyecek her şeye etiket takmaktır. erkeklerle para karşılığı yatan kadın değil, kadını para karşılığı satın alan erkektir orospu.
  6. para karşılığı emeğini, bedenini ve zamanını satan kimsedir. hepimiz bu kritere göre, para kazanmak için sıralamadakilerden herhangi birini satıyorsak orospuyuz. (bkz: wage slavery)
  7. normal şartlarda yapmayı kabul etmeyeceği bir fiili, herhangi bir menfaat karşılığında gerçekleştiren kişiye denir. bu tanıma göre erkeği, kadını yoktur. beden, emek, zaman, fikir, her şey menfaat karşılığı satılan şey olabilir. satılan şeyin karşılığında illa para alınacak diye bir şey de yoktur. en yaygın orospular psikolojik tatmin karşılığında -sevilmek, beğenilmek, önemsenmek, sahiplenilmek, el üstünde tutulmak, otorite sağlamak vb. gibi - olduğunun dışında hareket edenlerdir.
    kalba
  8. özelliklerinin içinde umursamaz ve gamsız olmaları sayılır ama bu her umursamaz ve gamsızın orospu olduğu anlamına gelmez.

    para karşılığı seks hizmeti veren kadın. ama bence sadece parayla kısıtlanmamalı. işinde yükselmek için, statü, kabul ve benzeri olası sosyal kazanımları, ticari kazanımları nedenli seks yapan kadın da orospudur.

    para karşılığı seks yapan erkeğeyse jigolo denmekte.
  9. erkeklerin haseti sonucu ortaya çıkan sözcük, kadını mülkü olarak gördüğünden paralı/ parasız her türlü zengin cinsel hayatı olan kadınlara yönelik güya hakaret, artık kadınlar yemiyo bu lafları kuzum.