1. umut sarıkaya'nın "ölülü dergi" tanımlamasına uyan dergilerden. 3- 5 ölmüş kişi hakkında yazı yazdırıp ya da yazılarını paylaşıp, 3- 5 de normalde konuşmayı sevmeyen yazar çizere yazı yazdırıp buram buram kültür koşun alın diyen dergi. sevemiyorum böylelerini.
  2. yapım aşaması

    Bundan daha iyi bir eleştiri olamazdı. Gündelik hayatta adını anmayacakları hatta ve hatta dalga geçtikleri insanları dillere pelesenk ettiler. "ağbi zaten müslüm gürses progresif Rock yapıyor." gibi düşüncelere saldılar gençleri. Gerçi bu garip popülizme sadece gençler kapılmadı. Herkesin elinde aynı dergi, her yerde fotoğraf paylaşmalar. Dergiyi çıkaranlar bu melankolilerinde ciddilerse eğer bunu popüler kültüre yamayan okurlarda suç. Ama pek sanmıyorum bizzat dergiyi çıkaranlar hadi dertlere boğulmuş yazılar yazmaya çalışalım zihniyetinde.
    sezgi
  3. her ayın başında alıp okuduğum dergi. ilk zamanlarda daha iyi olduğunu söyleyebilirim şu sıralar ise idare eder kıvamda.
  4. edebiyatın jack daniels içirdiği yazarların birleştiği dergidir. türevi olan kafa ve kafka okur dergileri de tamamen boştur. aklı bir karış havada olan popüler kültür mağduru kızların dönemlik edebiyat ihtiyacını gideren kağıt parçalarından oluşur.
  5. buram buram popüler kültür pompalayıp sikik çay edebiyatı manstürbasyonu yapan sosyal medyada habire pek muhterem özlü sözlerinin alıntılarının paylaşıldığı boktan yapılma dergi
  6. üç beş tane şeyi poklu karanlık tavırlarla yazmaya çalıştığı kağıt israfı olan dergiler
  7. "aklı bir karış havada olan popüler kültür mağduru kızların dönemlik edebiyat ihtiyacını gideren kağıt parçalarından oluşur."

    bir derginin içeriğinin ne kadar boş olduğunu da kadınlar üzerinden anlatabildik ya ohh buna da şükür yarebbim sen nelere kadirsin. bugünkü cinsiyetciligimizi de ot dergi sayesinde yapıp toplumsal görevimizi tamamladık.

    tanım: içinde bol miktarda xx ve xy barındıran tırt dergi. ama ne yalan söyleyeyim ilk üç gün ben de desteklemiştim. işte bunlar hep kadınlıktan. kahretsin.
  8. sadece tarık tufan için aldığımı fark ettikten sonra almayı bıraktığım dergi.ha ama ben instagramda paylaşayım, derginin rengi ayakkabıma uysun falan diyorsanız güzel bence .
  9. dergi okumaktan soğutan dergi...