1. güvenilir bir seçim ortamı için çalışan bazı arkadaşlar tarafından oluşturulmuş bir platform. dernek de olmuşlar. gönüllülük esasına göre çalışıyorlar ve seçimlerde görev alabilecek aktivistler arıyorlar. detaylara buradan ulaşabilirsiniz.
    one
  2. izmir konak çevresinde özellikle yenişehir civarında gönüllü açığımız olan etkinlik
    bragi
  3. izmir boğaziçinde yardımcı olabilecekleri beklediğimiz oluşum. ayrıca bulunduğunuz şehirde sıkıntılı lokasyonlarda görev talep etmeniz oldukça yararlı olur.
  4. demin kaydımı yaptım. nasılsa finaller bitmiş olacağı için sabaha kadar bekleyebilirim sandığın başında.

    şimdi hileciler düşünsün.
  5. sinav dönemi,iş yogunlugu demeden bir günü ayırarak seçmen olarak attigin oya sahip çıkmana aracı olacak sivil toplum kuruluşu.
    örğmcek agi teorisini destekleyen biri olarak demokrasiyi sandıga indirgeme mualifliği bastırarak ben görevimi yaptım masturbasyonuna sebep olacagı eleştrilerini anlamakla birlikte gözünüzün önünde çalınan oylara sahip çıkmamanın işlevselliği olmadıgını düşünüyorum.
    eğitimlere katılmak elbette en güzeli ama 5 haziran akşamına kadar kayıtlar sürüyor ve ilgili sorumluları ve sitelerindeki faydalı bilgiler linkiyle eğitimlere katılmadan da gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.sevdiğiniz bölgeler yerine ihtiyacı olan bölgeleri seçmek daha yararlı olacaktır diyerek genel bir serzenişi ilettikten sonra hadi gel tıkla ve oyuna sahip çık
  6. pazar günü yapılan eğitim toplantıları sonrasında dikkatimi çeken bir kaç nokta söz konusu değinmeden geçemeyeceğim.evet başarılı ve çabası takdir edilmesi gereken bir oluşum,tekrar evet siyasi partilerle organik bağları bulunmamakta ve evet tarafsızlar (bkz: gönlümde bir aslan yatıyor) ancak toplantıları nerede yaptığına ve eğitimcilerin kullandıkları kelimelere dikkat etmeleri gerektiğini düşünmekteyim.benim dahil olduğum toplantıda akp karşıtlığı,fikir kulüpleri federasyonu lokali,hdp sempatizanlığı buram buram koktu açıkçası ki sol tandanslı olmayan arkadaşların da dahil olduğu bir eğitimdi.toplumun yalnızca sol gelenekten gelen yapılarına dahil olmayıp siyasi dokuları daha kapsayıcı oldukça daha güzel işler yapacağına inanıyorum. Oy'una sahip çık!
  7. gönüllü olamadım, sandığıma sahip çıkamadım diye yakınan varsa eğer aranızda t3 sistemi üzerinden tutanakların girilmesine yardımcı olabilirsiniz.

    Burada sisteme girilen tutanaklar, 3 farklı kişinin aynı tutanağı sisteme girerek doğrulamasının ardından ysk sonuçları ile karşılaştırılacak, farklılık gösteren yerler için ysk'ya itirazda bulunulacaktır.

    itiraz süresi 9 haziran saat 15:00'te son bulmaktadır. bu nedenle ne kadar çok gönüllü olursa o kadar çabuk ilerler sistem.

    t3.oyveotesi.org
  8. oy vermek yeter mi? yetmez...oy ve ötesi şöyle bir uygulama başlatmış, desteklerimizi bekliyor:

    oyveötesi

    "16 Nisan’da yapılacak Anayasa Değişikliği Halk Oylaması’nda 81 ilde sandık sonuç tutanaklarının Türkiye Tutanak Teyit Sistemi’ne (T3) aktarılmasını ve böylece YSK seçim sonuçlarının bir sağlamasını yapmayı hedefliyoruz. Bu amaçla bütün vatandaşların kullanabileceği bir mobil uygulama hazırladık: Mobil cihazlarınıza kolayca yükleyebileceğiniz T3 Tutanak Gönder uygulaması.

    16 Nisan Pazar günü bu uygulama ile görev aldığınız sandığın sonuç tutanağının fotoğrafını çekip T3 sistemine yüklemenizi bekliyoruz.

    Sandık başında görev alsanız da almasanız da resmi sandık sonuç tutanakları sınıf kapılarına asıldıktan hemen sonra, ulaşabildiğiniz kadar çok tutanağın fotoğrafını çekip T3 sistemine göndererek sonuçların sağlamasının yapılmasına doğrudan katkıda bulunabilirsiniz.

    Bunu mümkün olduğu kadar çok kişiye duyurmak için de sizlerin desteğine ihtiyacımız var! Lütfen çevrenize bu uygulamadan bahsedip sosyal medya hesaplarımızdaki içerikleri paylaşın.

    Uygulamayı İndir, Uygulamayı Paylaş; Seçim Günü Sonuç Tutanağının Fotoğrafını Çek, T3’e Gönder!"
    mesut