1. pek çok olumsuz görüşe rağmen ben aşırıya kaçılmadıkça oldukça faydalı olduğunu savurum hep. ancak oynadığım restoran oyununda (evet oyun skalam biraz geniş ne var? hep kaleler mi fethedicez alla alla!) yemeklerim yanmasın diye başında beklerken akşam yemeği için hazırladığım gerçek yemeğin yanması biraz ironik oldu.

    sanal bebeği ile ilgilenirken canlı bebeğini öldüren abla gibi olmadan restoranımın kepenklerini kapatsam mı acaba?
  2. dedikodu yapacağına oturup stres atıyordur. boş vaktini paraya dönüştürülebilecek bir şeye harcıyordur (çok oynanan online oyunlarda para dönüyor baya). 4 saat kansere çare aramış, bulamamış, bir dota 2 atayım sonra devam ederim diyordur. sonrasında gidip kansere çare aramaya devam edecektir belki. bilemezsin yani.
  3. özellikle online oyunlar gündelik dertlerden sıkıntılardan uzaklaşmamızı sağlar daha doğrusu sağlamalı lakin bazen kendimizi öyle kaptırıyoruz ki küfürler havada uçuşuyor. size tavsiyem oyun oynarken saygı kurallarının dışına çıkmadan takım arkadaşlarınızla iyi iletişim kurmanız. emin olun bu şekilde daha başarılı olacak ve başarılı oldukça oynamaktan daha fazla keyif alacaksınız.
  4. yıllardır vazgeçemediğim bağımlılığım
    wtf