1. bahçıvan için işsizlik, senin için yerden biten güzellik, benim için yürüyen güzellik, onun için sarı yeşil beyaz renginde sıradan bir çiçek. falı var ve bu falı hangi yüksek akıllı bulmuş tefekkür ederim. seviyor ve sevmiyor. kahve falı bunun yanında daha lafazan ve daha edebidir. papatyalara dokunmayın, yeryüzünü katlanılır kılıyor.
  2. en sevdiğim çiçek. nedendir bilmiyorum yeşil üzerine beyaz ve sarı gözüme o kadar güzel geliyor ki bakmaya doyamıyorum. zaten oldum olası anlamam ' ben çiçekleri seviyorum o zaman onları öldüreyim de sevgimi daha güzel ifade edeyim' felsefesini. çiçekler dalında güzeldir sevgili youserlar, papatyalarda çimende.. son olarak papatyaların sizin aşk meşk hayatınızla hiç bir ilgisi yok, kıymayın onlara.
    r2-d2
  3. burnu koku almayankilarca koklanmaması gereken çok güzel tipli bir çiçek. çayı nefis olur. leğende buharıyla gözenek temizler.
  4. tabii ki en sevdiğim çiçektir.
  5. en samimi çiçektir. kızım olursa adını papatya koyacağım.
  6. "papatya fallarına inanma sen, sevmiyor çıkarsa sapınıda say. seviyor çıkarsa çay içeriz. " cümlesinden sonra daha da anlamlı olan çiçektir.
  7. suyu saç rengini açmak için kullanılırken çayı da regl sancılarına ((bkz: dismenore) ) iyi gelen mütevazı ve samimi bitki.
  8. ismiyle bile ne kadar naif olunabileceği gerçeğini gosteren, sevdiceginize verince taşıdığı kokusunu da sunan çiçek :)