1. hayır ne bekleniyordu ki..

    adamı göz altına alıp şikayet sonucu gerekli işlemler yapılıp çıktığı savcı karşısında da haksız bulunup mahkemece tutuklanacağını mı sanıyorduk. bak yazarken bile ben inanmadım olursa da siz inanmayın. zaten bunlar olsa da 1 gün sonra serbest bırakıyorlar.

    şu gerçeği kabullenelim 'kadının bu coğrafyada insanca yaşamaya hakkı yok''

    adalet diyorum arkadaşlar bir gün hepimize gerekecek ve şimdi bu kararları alanlar gün gelecek sağlayamadıkları adalete muhtaç kalacaklar.
  2. gerçek zanlı yeni yakalanmış. haber
  3. konuyla ilintili bugünkü tüm haberlerde mağdurun ve şüphelinin adı açıkça verilirken, yakalanan ve de önceden zaten şaibesi bulunan bir adamın adı niye kısaltma olarak veriliyor?sonra da bu tip olaya maruz kalan kadınlar "şortlu kadın, parkta spor yapan kadın vs" olarak etiketleniyor? bu da medya dilinin ısrarla ve de hala ne kadar eril olduğunun bir göstergesi değil mi? zaten ülkede kadın olmak, kadın olarak varolmaya çalışmak yeterince zorken, iyice isimsizleştirerek itibarsızlaştırmaya devam ediyor bu dil. ve aynı dil ki bütün bu olanların ve ne yazık ki olabileceklerin de habercisi aynı zamanda. ama kadinlar vardir beğenseler de beğenmeseler de...