pkk




  1. bir sol hareketin, hatta herhangi bir hareketin aksine, işine gelen kesimler tarafından kullanılan bir piyondan başka bir şey değildir. fazla şey yapmamak lazım.
  2. bölgede bazı dış güçlerin maşalığını yapan terör örgütüdür.kürtçe bilmemesine rağmen kürt milliyetçiliği yapmaya çalışan zavallılardan oluşur.ne beslediği ideoloji ne de dünya görüşü olarak iki cümleyi bir araya getiremeyen ama yollara mayın, bomba döşeyerek bir sonuç almayı uman cahiller topluluğudur.

    ''terör silahla bitirilemez, sonuç alınamaz'' şeklinde düşünenler için şunu söylemek istiyorum.silah ile sonuç almış bir terör örgütü var mıdır? hayır !
  3. içinde işçi bulunmayan sözde parti. diger adı pkk.
  4. işçi partisi ile alakası olmayan partidir. sol bir hareket değildir tam aksine kürt milliyetçisidir. var olan bütün sol oluşumlara da zarar vermekte olan partidir.
  5. başlık en kısa zamanda değiştirilmeli ve terör örgütü ibaresi eklenmelidir.
    kuz
  6. tamil kaplanları gibi yenilmeye mahkum olan terör örgütü.
  7. bir terör örgütü.

    edit: birilerinin zülfiyarine dokundurmuşum,iyi olmuş.
  8. işçi hakları ve işçi örgütlenmesi ile zerre kadar alakası olmayan terör örgütü. emperyalist güçlerin oyuncağı, maşası olmuş, kürt milliyetçiliği yapan üç beş cahilin işçi örgütü ile sol ile ne alakası olabilir?

    pasif direniş yapsalar, demokratik mücadele ile haklarını arasalar kimse ses çıkamazdı. ancak haklarını silahlı mücadele ile aramaya çalıştıkları için her kesimin tepkisi ile karşılaşmaları normaldir.
  9. önü alınmazsa terör ve terörist sevicilerin şu güzel ortamın da içine etmekten çekinmeyeceklerinin işaret fişeği olan başlık. bunlar ilk denemeler, suya şöyle bir ayaklarını sokup ortamı kollamaktalar.

    yöneticilere çağrımdır; youreads logosunun altında "interaktif kültür ağı" yazıyor, büyüdükçe "kültür ağı" olarak korumakta zorlanabilirsiniz ki şu anda bile sadece bir "kültür ağı" olduğunu söyleyemeyiz ama en azından ortamınızın terörist propaganda ile kirletilmesine izin vermeyin.