1. ios a çıktığında dağ tepe gezip charmender arayacağım oyun. muhtemelen charmeleon'a evolve edip bırakırım, en tatlı hali o.
  2. ios kullanıcıları için bir yöntem buldum kendim indirdim kurdum. sizinle de paylaşayım

    !---- spoiler ----!

    "Bu linke tıklayın http://ios.hipstore.mobi/app/Pokemon-GO/1000007852 Buradan indir deyince bi kaç onay kutusu geliyor ardından ana ekranda uygulama yüklemesi görünüyor. Oyunu açmaya çalışınca güvenilmeyen kaynak vs gibi bir uyarı veriyor, onun için de Ayarlar-Genel-Profiller ve Aygıt Yönetimi' kısmına giderek Pokemon GO için izin veriyoruz, yeni hesapla falan uğraşmadan açılıyor."

    !---- spoiler ----!

    donanımhaber'den namelesswonder'ın bulduğu yöntemdir.
  3. mutfagimda buldugum pikachu ile 2 gym galibiyeti aldim. gayet guzel gidiyor sevdim bu oyunu. kuluckaya koydugum yumurtalar catlasin diye 10 km yol yurumem lazim, az kaldi bakalim ne cikacak. ben cozdum olayi, oyun ile ilgili sorusu olan varsa cevaplandirabilirim.

    bu da pikachum
  4. arkadaşlarım istanbul'un çeşitli semtlerine gidip avlanıyorlar. dün kadıköy'delerdi bugün bostancı sahilde. kendilerini rami, gaziosmanpaşa, fatih gibi nezih semtlerimize beklerim. tabii pokemon diye onları avlamazlarsa...
  5. oynarken evde pikachu yakalamış olduğum oyun.
  6. bilgisayarın üzerinde charmander varmış bende neden bu bilgisayar sürekli ısınıyor diyordum
  7. pokemonları yakalamakta zorlanan kişilerin poketopuna ihtiyaç duyduğu oyun. pokestoplardan aldığınız poketoplarınız bile bittiyse ekstra poketop almak için pokecoin yani oyun parası gerekiyor.

    bu oyun paralarını kazanmanın da bir yöntemi var aslında. 21 saatte bir 100 coin'e kadar hilesiz hurdasız kazanabiliyorsunuz. şöyle ki:

    https://www.youtube.com/watch?v=ynprH3Thky8
  8. bugün gelibolu'dan tekirdağ'a gelirken 9 pokemon yakaladığım oyun. biri de charmander. yalnız küçükken bizim atv çekmiyordu çizgi filmi izleyemedim birkaçı hariç pokemonları da bilmiyorum. :)

    poke top için evin 300 metre otesindeki camiye gidip geliyorum, sayesinde hem poke top hem sevap points alıyorum inş. :)

    yalnız bu oyundan 2-3 ay içinde millet bıkmazsa sonu kötü olur. trafik kazaları en basiti. hesap çalmalar, bilmem neler kavgalar, canayetler her şey olur.

    magnemite çıktı şu an ama top yok. :( ne menem bir pokemon bilen var mı?