• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (3.00)
preacher
preacher; genesis adında ruhani bir gücün, çizgi romanın merkezinde yer alan ve texas'ta vaizlik yapmakta olan jesse curter ile bağlantıya geçmesi sonucunda curter'ın yaşadığı değişimleri konu alıyor. (altyazı.org sitesinden alıntı)


  1. amc kanalı tarafından diziye uyarlanacak çizgi roman serisi. benim de uzun süredir okumak istediğim, ancak bir türlü fırsat bulamadığım bir seriydi. ilk sezonu izledikten sonra okurum büyük ihtimal.

    dizinin ilk bölümü bugün -22 mayıs'ta- yayınlanacak. yarın ise malum ortamlara düşer.

    trailerı izlemek için şuraya, geekyapar ekibi tarafından yapılmış bir ön inceleme için şuraya bakabilirsiniz.
    ulgan
  2. dün iki bölümüne bakıp bir şey anlamadığım dizi. halbuki çizgi romanını övmüşlerdi. her şeyi gizemli yapalım hepsini sonraya bırakalım derken ortada dizi kalmamış. incil kasıp duruyorlar, sorgulayacak onu da beceremiyor, vampir mi şeytan mı belli değil. bakalım belki iki bölüm daha bakarım, olmazsa önümüzdeki dizilere bakcaz.
    abi
  3. joe gilgun'un aksanı ve oyuculuğu için bile izlenir
  4. çizgi roman kırması zorlama bir dizi olmuş. belki ikinci sezonda düzelebilir ama pek bir beklentim yok açıkcası. ruth negga ve joe gilgun olmasa izlemeye değmez idi sanırım.
    bozuk
  5. büyük umutlarla beklediğim, umduğumu bulamadığım fantastik dizi. 2 sezonda da değişmez gibi duruyor. konu güzel oyuncular iyi ama gitmiyor dizi.
    2. sezon onayı alamayan damien'de second chance'de en azindan heyecan vardı. bunda saate bakıp ne zaman bitecek diyorsun.