1. atın ölümü arpadan olsun diyerek prezervatif kullanmayı reddeden bir kısım insanlarla aynı coğrafyada yaşadığımızı hatırladım. yaşı yetmeyenler google a atın ölümü arpadan olsun uğur dündar yazsın ne demek istediğimi anlarlar.
  2. zika virüsünün de cinsellikle buluştuğunun ortaya çıkmasından sonra ne kadar mühim bir icat olduğu daha iyi anlaşılmıştır. cinsellikle bulaşan o kadar çok hastalık var ki...
  3. durex en iyisidir.
  4. alınan hazzı yarı yarıya azaltır. cinsel hastalıkların yanında hamilelik riskine karşı da kullanılır. korumasız ilişkide ne yaparsanız yapın hamilelik riski yine de vardır.
  5. nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama biri incir reçeli filminin karekterlerinin varlığından bi haber oldukları şey olarak tanımlamıştı prezervatifi,bence haklı da.
  6. milyonlarca cocuğun ölümüne sebep olarak babasını sevindiren icattir.
  7. kullanım amacı cinsel ilişki yoluyla bulaşan hastalıklardan ve gebelikten korunmaktır.hiç bir prezervatif yüzde yüz koruma sunmaz sadece riski azaltır. kullanacak olan çiftler genelde alınan hazzı azalttığı için kullanmak istemeyerek istenmeyen sonuçlara sebep olabilmektedir.
    hazzı azaltmadan da korunmak istiyorsanız, diğerlerine göre daha pahalı olan, okey ultra hisset bu sorunu çözecektir.
  8. paraşüt gibidir. kullanılırken sorun çıkarırsa adrenalin tavan yapabilir.
  9. bunla ilgili bir hikaye vardı :) , ülkemizin nüfus artışı yüksek olan bir köyünde devlet nüfusu kontrol altına almak için halka prezervatif dağıtıyor , köy erkekleri ilişki öncesi bu prezervatifleri takıp ilişkiye giriyorlar ama o da ne doğum oranında düşüş yok , köye gelen memurlar halka soruyor şuna benzer bir diyalog ortaya çıkıyor
    -verdiğimiz prezervatifleri kullanmadınız mı ?
    +kullandık efendim
    -eee kullandınız da nasıl böyle oluyor ?
    +bize verdikleriniz büyükmüş bizde başlarını kesip kullandık
    auyhdjahekdkjsaldaadkjnasdklad
    vowel
  10. gıdaların bozulmasını önlemek için içine katılan kimyasalların genel adıdır.

    herşey seks değil gençler...