1. küçükken bana satın alınması pek mümkün gelmeyen, aşırı zenginlik belirtisi gibi gelen cips. ilk kez tadına bakışım tatilde tanıştığımız kıbrıslı bir ailenin ikramına denk geldiğinden, o zamanların toffifeesi gibi yurtdışı aroması hissettirir.
  2. eskiden büfeye babamın yanına gidince capri-sun ile birlikte en fazla yediğim şeydi. para vermediğim için pahalı ucuz olayını düşünmezdim. ne zaman ki babam dükkanı kapattı o zaman fiyatın diğerlerinden pahalı olduğunu öğrendim ve üzülerek arama mesafe koydum.
    şimdi arada alıyorum da eski tadı yok sanki saman yiyomuş gibi lezzetsiz geliyor.
    wtf
  3. 90'larda muadillerine göre pahalı olan ve bir gazetenin (cem uzan'ındı gazete ama adını unuttum.) dağıttığı pakette değil de rulo şeklinde kutuda satılan patates cipsi...
    lc waikiki, çikita muz gibi lükse giren bir şeydi bu pringles da...
  4. bakkala gidildiğinde bi magnum bir de pringles hakikaten lüks işiydi.. bakıcım vardı kreşten dönerden hep bi ıvır zıvır isterdim.. magnun yine arada bir alırdık ama bu merede ayda yılda bir ulaşırdım.. şimdi küçük bi kardeşim var pezeveng bolluk dönemimizde doğdu ehehe çocuk her allahın günü cips yiyor pringılstan aşağısına da yemez, bu bereket döneminde de küçükken yemediğim pringılsları yiyerek götü başı büyüttüm zaten ehehe, velhasıl bir pringılsın yeşil olanını bir de doritos pançoyu tek geçerim.
  5. küçükken de pahalıydı büyükken de pahalı.ne zaman yiyeceğim gönül rahatlığıyla bilmiyorum.ronaldinho'lu maçlarda alıyorum sadece.
    eale
  6. lc waikiki'nin maymunlu döneminin cips hali.
  7. şimdiye kadar hiç yediğimi hatırlamadığım cips çeşidi. niye yemedim ben de bilmiyorum.
  8. küçükken yaşadığım pahalı tramvası sonucu hala gidip de bir paket alamadığım cips markası.
  9. patatesten degil patates nişastasından yapılır, patates soyacagiyla patates dilimleri yapın alın size cips, paranizla sagliginizi bozmayin
  10. bir zamanlar star gazetesi ücretsiz vermişti ruhu fakirler de yesin diye.(*:swh) neticede cem uzan reyiz.
    tabi o zamanlar gazeteler çok ilginç şeyler verirdi kuponlarla. büyü kitabı, araba, apartman dairesi, atarili vcd player(*:swh). hey yavrum hey.