1. süleyman demirel üniversitesi ilahiyat fakültesi dekanı prof. dr. rifat okudan' nın; cinsel ilişkiye giren kişinin, ilişki sırasında hocasını, şeyhini hatırlaması durumunda, doğacak çocuğun bereketli ve güzel ahlaklı doğacağını ifade etmiş.

    bunun devamında eğer ki kocası yerine kendisiyle ilişkiye girmesi durumunda, doğacak çocuğun kendisine benzemesi ihtimalini de göz önüne alırsak,sapık olacağını ifade ederim.
    ozumm
  2. sen otur prof. ol, ilahiyat dekanı ol. islam aleminin o kadar derdi sıkıntısı varken kafa yorduğun saçmaladığın konuya bak.
    nasıl ortaçağdan bahsederken kiliselerde papaz'ların meleklerin cinsiyeti tartıştıkları örnek verilirse, gelecekte de bugünler için bu ....ları örnek gösterecekler
  3. aynı hataya düşmemek için ebeveynlerinden ilişki sırasında kimi düşündüklerinin öğrenilmesi gereken kişinin beyanı.
  4. hiçbir islami dayanağı olmayan hatta islama ters düşen o yüzden islâm'la bağdaştırılamayacak beyan.
  5. adamın bir ilişkiye sanal yolla katılma talebidir. grup seviyorsa demek ki
  6. bu tarz haberleri artık okumaz oldum. alıştım bu çok kötü bir durum ''alışmak'' aslında bu tarz haberlere alıştırıp ileride olacak daha kötülerine zemin hazırlamaktır.
  7. troller burayı da mı sardı diye düşünürken meğer islamı sarmışlar. bir trolün doğru olduğuna inanarak yaptığı açıklama.

    kadın - erkek ayrımı yapılmamış olması da bir başka ilginçlik. kadınlar şeyhini düşünmeli dese olmayacak tabi, çünkü bu durumda akla gelebilecek ilk soru bu profesörün bir eşi ve eşinin bir şeyhi olup olmadığı olurdu. erkekler ise cinsel ilişki sırasında şeyhini düşünürse olabilecekler konusunda hiç de iyimser değilim.
  8. nasıl çocuk yapılır tarifleri her geçen gün değişiyor. zaten konsantrasyon sorunu yaşayan çiftlerin bu sayede 3+ çocuk sayısına ulaşmaları hedeflendi sanırım. bakir beden diye direten yurdum toplumunda ilahiyat profesörü olarak görevini icra eden bir erkeğin; ruhsal bekareti nasıl algıladığı ise ayrıca ironik bir durum içerir.
  9. insan gerçekten hayret ediyor. sen isminin başına prof. ünvanını bi şekilde koydur ama neler düşün nelere kafa yor. islama en büyük zararı işte bu müslümanım diye geçinenler veriyor.
  10. deney ve gözlem zorluğunun farkında olarak ampirik kanıt beklemeyeceğim ancak en azından hangi kaynaklara dayanarak ortaya atıldığını merak ettiğim fantastik beyan.